Blender'da modele texture bağlama

919843

Femtopat
Merhaba, Blender'da animsayon yapmaya yeni başlamış birisiyim, modele texture nasıl bağlıyoruz? Örnek olarak internetten bir model indirdiğimde Source ve texture klasörü geliyor. Source'deki dosyayı blendera atıyorum. Birden fazla model geliyor. Nasıl texture bağlarım yardım edin.

Modeli seçip üstteki sekmelerden shader editor a gelin. Muhtemelen principled BSDF vardır orda. Shift + A > Texture > Image Texture yapın. Olusan node da open a basip textureu secin (base color) sonra image texture u principled BSDF nin basecolor kanalına bağlayın.

Modeli seçip üstteki sekmelerden shader editor a gelin. Muhtemelen principled BSDF vardır orda. Shift + A > Texture > Image Texture yapın. Olusan node da open a basip textureu secin (base color) sonra image texture u principled BSDF nin basecolor kanalına bağlayın.
Teşekkürler,hiçbir yerde bu kadar detaylı anlatılmadı

Peki bir şey daha soracağım,karakterin her bölümü için farklı texture var ve image textureyi base colora bagladıktan sonra baska baglayamıyorum,yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleme:
Hocam yine shader editor da material.001 tarzi bir sey var oraya tıklayın diger materiallara gecis yapin. Ya da sağ daki bölmede en assagida küre işareti olur kırmızı ordan değiştirebilirsiniz. Bulamazsanız ss atın göstereyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı