Çözüldü Blender'da modeli export edince renkleri gidiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Salinabugabuup

Centipat
Blender hakkında pek bir fikrim yok. Elimde renkli bir karakter var ve bu karakteri export edip animasyon yapmak için mixamoya yüklemek istiyorum. Ama mixamoya yükleyince renkler kayboluyor. Bembeyaz bir şey çıkıyor. Nasıl renkleriyle birlikte export ederim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Blender hakkında pek bir fikrim yok. Elimde renkli bir karakter var ve bu karakteri export edip animasyon yapmak için mixamoya yüklemek istiyorum. Ama mixamoya yükleyince renkler kayboluyor. Bembeyaz bir şey çıkıyor. Nasıl renkleriyle birlikte export ederim?
Renkler malzeme/materyal olarak programlar arası geçiş sağlamayabilir. Bunu çözmek için "Bake map" tutorialler'i izleyebilir ve çözebilirsin.

Renkler malzeme/materyal olarak programlar arası geçiş sağlamayabilir. Bunu çözmek için "bake map" tutorialler'i izleyebilir ve çözebilirsin.

Sorunu çözdüm. Mixamoya yükleyince renkler gözükmüyordu ama yine de animasyon ekleyip fbx formatında indirdim. Sonra animasyonlu hali blendera attım renkler geri gelid. Mixamoda gözükmüyor galiba sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı