Herhangi bir 3b çizim programından diğerine aktardığında her şey olduğu gibi gelseydi zaten bir anlamı olmazdı o programların olmasının değil mi?Blender'da yapılan model SketchUp'a atınca bozuk çıkıyor
Aaaah nasıl anlayamamışım sen onu diyormuşsun... zira konuyu bakan sen ben hariç 50 kişi de aynı şeyi söyleyecektir şimdi. Olayı detaylı anlatmazsan 1 milyon ihtimalden 1 tanesi için kim neden vakit ayırsın? Tam anlat, ekran görüntüsü paylaş Blender'da bunu yaptım, sketchup'da böyle görünüyor, program versiyonlarım şu, ayakkabı numaram bu diye.Aga MTA diye bir oyun var ona Blender'den obje yaptım oyuna eklemek icin skethup a attım ama bozuk çıkıyor onu diyorum.
Aaaah nasıl anlayamamışım sen onu diyormuşsun... Zira konuyu bakan sen ben hariç 50 kişi de aynı şeyi söyleyecektir şimdi. Olayı detaylı anlatmazsan 1 milyon ihtimalden 1 tanesi için kim neden vakit ayırsın? Tam anlat, ekran görüntüsü paylaş Blender'da bunu yaptım, SketchUp'da böyle görünüyor, program versiyonlarım şu, ayakkabı numaram bu diye.
Genç arkadaşım, kim senin peşinde niye koşsun.Aga zaten bir konu açmıştım o konu ile
Genç arkadaşım, kim senin peşinde niye koşsun.
Eki Görüntüle 2050498
27 Kasım'da bu konuyu açmışsın, hiçbir bilgi yazmamışsın halen, yukarıda yazdıklarımızdan sonra Pazar günü de bir konu açmışsın kimse de gelip bir şey yazmamış çünkü gene bir şey yazmamışsın bak. Konu açmışsın da kimse gelip BenMirooo bugün ne konusu açtı diye gezmiyor forumda. Çeşitli konularda denk geldiğimzide/gördüğümüz zaman yardım etmeye çalışıyoruz aklı başında insanlar gibi.
Yazmıyorsan bir bilgi daha, biraz daha güzel konuşup bilgi verip almak istersen hoş olur sanki.
Genç arkadaşım, kim senin peşinde niye koşsun.
Eki Görüntüle 2050498
27 Kasım'da bu konuyu açmışsın, hiçbir bilgi yazmamışsın halen, yukarıda yazdıklarımızdan sonra Pazar günü de bir konu açmışsın kimse de gelip bir şey yazmamış çünkü gene bir şey yazmamışsın bak. Konu açmışsın da kimse gelip BenMirooo bugün ne konusu açtı diye gezmiyor forumda. Çeşitli konularda denk geldiğimzide/gördüğümüz zaman yardım etmeye çalışıyoruz aklı başında insanlar gibi.
Yazmıyorsan bir bilgi daha, biraz daha güzel konuşup bilgi verip almak istersen hoş olur sanki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.