Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Evet beyler bugün küçüklük oyunum, küçükken oynadığım olan Blip & Blop inceleyeceğim.
Oyun baya eski bunu önceden belirteyim bu arada. 12 Aralık 1997'de çıkmış bir oyun. Bunu yapanın herhalde Şirinler ve Pokemon çizgi dizisine garezi vardı herhalde
Neyse konu belli, dağıtmaya gerek yok. Oyun şöyle başlıyor; oyunda Gargamel'in evinin kapısında başlıyoruz. İçeri giriyoruz. Gargamel ölü çıkıyor, eli kesik halde, etraf kanlar içinde.
Burada kısa bir konuşma geçiyor. Ondan sonra ormana giriyoruz, karşımıza çıkan şirinleri öldürüyoruz. Daha sonra şirinler köyüne giriyoruz. Burada özel ve güçlü bir silah saldırısı kazanıyoruz. (Bir bakıma özel güç diyelim, boşluk tuşu ile yukarıdan inek sürüsü düşüyor.) Daha sonra köydeki şirinleri öldürüyoruz.
Devamını söylemeyeceğim, tadımız kaçmasın
Oyunun artı ve eksilerinden bahsedelim.
Artıları
+Oyun 2 kişilik oynanabilir.
+Çeşitli silahlar mevcut.
+Oyunun grafiği de zamanına göre güzel.
Eksileri
-Oyun Steam gibi bir oyun platformunda satılmıyor, ya da ben bulamadım. Siz internetten korsan (Orjinalciler kızmasın şimdiden, oyun eski diye Steam'e ve Amazon'a dahi baktım, bulamadım.)
-Ben oyunu oynarken 4. bölümde kasıyordu.
-Çok aşırı nadir çökme yapabilir.
Bence bu oyun oynanır, sorularınızı alabilirim. Pandemi sürecinde zevkli olabilir, kardeşinizle oynayabilirsiniz. (Kardeşiniz çok küçük olmasın, kötü etkilenebilir.)
Oyun baya eski bunu önceden belirteyim bu arada. 12 Aralık 1997'de çıkmış bir oyun. Bunu yapanın herhalde Şirinler ve Pokemon çizgi dizisine garezi vardı herhalde
Burada kısa bir konuşma geçiyor. Ondan sonra ormana giriyoruz, karşımıza çıkan şirinleri öldürüyoruz. Daha sonra şirinler köyüne giriyoruz. Burada özel ve güçlü bir silah saldırısı kazanıyoruz. (Bir bakıma özel güç diyelim, boşluk tuşu ile yukarıdan inek sürüsü düşüyor.) Daha sonra köydeki şirinleri öldürüyoruz.
Devamını söylemeyeceğim, tadımız kaçmasın
Artıları
+Oyun 2 kişilik oynanabilir.
+Çeşitli silahlar mevcut.
+Oyunun grafiği de zamanına göre güzel.
Eksileri
-Oyun Steam gibi bir oyun platformunda satılmıyor, ya da ben bulamadım. Siz internetten korsan (Orjinalciler kızmasın şimdiden, oyun eski diye Steam'e ve Amazon'a dahi baktım, bulamadım.)
-Ben oyunu oynarken 4. bölümde kasıyordu.
-Çok aşırı nadir çökme yapabilir.
Bence bu oyun oynanır, sorularınızı alabilirim. Pandemi sürecinde zevkli olabilir, kardeşinizle oynayabilirsiniz. (Kardeşiniz çok küçük olmasın, kötü etkilenebilir.)
Son düzenleyen: Moderatör: