Townscaper incelemesi

iKayraOnur

Kilopat
Sosyal Tayfı
Makaleler
4
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, dün Townscaper oyununu edindim ve hoşuma gittiği için ufak inceleme konusu açmak istedim.

Öncelikle oyun aşırı bir sistem gerektirmiyor. Fiyatı ise indirim beklemeye değecek kadar değil, zaten indirimde 1-2₺ farkediyor ve fiyatı 11.50₺. Fiyatı hakediyor mu derseniz buna tam karar veremedim ama boş vakitlerde güzel kafa dağıtmalık oyun. Oyunun amacı, istediğiniz gibi bir fare hareketiniz ile bir çok renkte deniz üstünde ufak bir şehir oluşturmak. Herhangi bir hikayesi ya da görevi yok. İstediğinizi yapmakta özgürsünüz. Kendi sesleri ve grafikleri ile çok tatlı geldi bana. 80MB gibi bir boyutu var. Yapay zekası sizin yaptığınız binalara daha güzellik katıyor. Öyle tek oturuşta 3 saat oynamalık bir oyun değil ancak, günde 15-20 dakika takılarak oldukça zevk alabileceğiniz bir oyun. Tavsiye ederim.

Oyun içi kendi çektiğim görüntüler:

Townscaper 2021-09-19 00-32-32.png

Townscaper 2021-09-19 00-28-11.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı