Bliss OS FATAL ERROR: Bad Primary Partition 2 hatası

titanist

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben Windows 10'un yanına Android OS olan bliss OS'u kurmak istiyorum ancak 2 gündür uğraşmama rağmen Boot yaparken disk seçimi yapınca "FATAL ERROR: Bad Primary Partition 2: Partition ends in the final partial cylinder" hatası alıyorum. Sorun nedendir acaba? Kurmak için disk bölünlemesi yaptım. Diskte sorun vardır diye tüm diskleri harici bir uygulama ile kontrol ettirdim ancak yine aynı hatayı veriyor. Sorun USB bellekte olabilir mi? 16 GB USB bellek ile yapıyorum. Rufus ile Android'i içine yazıyorum hiçbir sorun olmadan. Tek sorun disk seçimi ekranında fatal error hatası almak. Yardım edebilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• 20210406_195544.jpg
    20210406_195544.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 190
Native olarak çalışması çok daha fazla performans sağlar

Sizinle aynı düşüncede değilim hocam. Mesela BlueStacks 5. Beta sürümünde olmasına rağmen 200 MB Ram kullanıyor.

BlueStacks 5 Beta

@222744
Hocam berbat rezalet ötesi denilebilecek bir seviyeden artık normal bir program haline geldi tabiki de daha iyi olabilir gerçek bir OS ama hiçbir kötü yanını göremiyorum sanal OS'un.

Sizinle aynı düşüncede değilim hocam. Mesela BlueStacks 5. Beta sürümünde olmasına rağmen 200 MB Ram kullanıyor.
Hocam sanallaştırma işlemciyi daha çok kullanır ve diski de daha çok kullanır performanstan büyük feragat edersiniz.
Sanalı hala gerçeği gibi değil.

BlueStacks 5 Beta

@222744
Hocam berbat rezalet ötesi denilebilecek bir seviyeden artık normal bir program haline geldi tabiki de daha iyi olabilir gerçek bir OS ama hiçbir kötü yanını göremiyorum sanal OS'un.
Hocam sistem düşükse sanallaştırma felaket oluyor.

USB belleği şu araçlarla hazırlamanız önerilmekte:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı