efebilgin07
Centipat
Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben şimdi bilgisayarda oyun oynamak istiyordum fakat ne oyun alacak param var ne de oyunlara yetecek RAM'im var. Neyse işte Internet'e girdim ve bliss OS diye bir işletim sistemi gördüm. Bu işletim sistemi PC'yi Android'e dönüştürüyormuş ben de mobil oyunları (Brawl Stars, standoff 2 vb.) Oynamak amacıyla bu işletim sistemini kurdum. Daha doğrusu söyle oldu; USB'den boot ettikten sonra karşıma bir sürü seçenek çıktı fakat bunların arasında en üstte live diye bir seçenek vardı buna tıklayınca işletim sistemini kurmadan USB'den denemiş oldum. Daha sonra açıldı ve cidden akıcı çalışıyordu bunun üzerine telefonuma bir oyun denemek amacıyla internetsiz olan 'redball' adında bir oyun yükledim sonra USB ile PC'ye bağlayıp oyunu attım ve bayağı performanslı çalışıyordu ancak daha sonra işletim sisteminde bulunan Play Store'den oyun yüklemek istedim sonra internet yok hatası verdi. Sonra baktım ki cihaz internete bağlanmıyormuş. Bakıyorum kablosuz ağlar aranıyor diyor ama hiç ağlar çıkmıyor fakat Windows 10'da deniyorum internet sorunu yok.
Kısaca sorun bu şekilde bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdilik görüşürüz.
Kısaca sorun bu şekilde bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdilik görüşürüz.
Son düzenleyen: Moderatör: