Blitz'e 3 günde bir güncelleme gelmesi

Ayrıca laf etmek veya etmemek benim inisiyatifimde buna kimse karışamaz istediğimi derim.
Keşke yargı aynısını söylese, seviyeli ve ahlak çerçevesi içerisinde ibaresi eklenebilir :).

Bence LOL oyunu başlı başına bir sorun ama Blitz'i kullanmayın eğer rahatsız ediyorsa bu her girişte güncelleme saçmalığı, kullanmayı bırakmanız aslında ihtiyacınız olmadığının bir göstergesidir, bu gayet iyi bir başlangıçtır esasıda :).

Keşke yargı aynısını söylese, seviyeli ve ahlak çerçevesi içerisinde ibaresi eklenebilir :).

Bence LOL oyunu başlı başına bir sorun ama Blitz'i kullanmayın eğer rahatsız ediyorsa bu her girişte güncelleme saçmalığı, kullanmayı bırakmanız aslında ihtiyacınız olmadığının bir göstergesidir, bu gayet iyi bir başlangıçtır esasıda :).
LOL müthiş bir strateji oyunu asıl sorun onu oynayanlar.

H.

Oyun kötü değil zaten fakat oynayıcı kilitlesi çok kaba ve o tarz insanlarla aynı ortamda bulunmayı ben şahsım olarak sevmiyorum ve insanlara da tavsiye etmiyorum, kendinize küfrettirmeyin (veya edene sizde edin).

Hocam kolay çözümü var kore liginde ya da west te oynayın bu kadar basit.

Oyun kötü değil zaten fakat oynayıcı kilitlesi çok kaba ve o tarz insanlarla aynı ortamda bulunmayı ben şahsım olarak sevmiyorum ve insanlara da tavsiye etmiyorum, kendinize küfrettirmeyin (veya edene sizde edin).

/All sustur diye bir komut var kitlesi yüzünden bir oyundan soğumayın arkadaşlar. Önerim bu, kilitlesi yüzünden bir şeyden soğumak mantıklı olsaydı Türkiye'den kaçardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı