Hayırlı olsun.
Evet, kendinden seçiliydi. Vergi çıkmaz inş.Hayırlı olsun.
Kargo sigortasını seçtiniz umarım.
Görevler dahil dediği şey vergiler. Merak etmeyin vergi yok.Evet, kendinden seçiliydi. Vergi çıkmaz inş.![]()
Evet garip bir durum var.
Linkten girince bende de 1000tl gözüküyor.
Ama kendim gidip bulunca 350tl.
Almak için bu adımları yapın.
Eki Görüntüle 1959308
Eki Görüntüle 1959306
(Çıkan sayfada aşşağı kaydıracaksınız)
Blitzwolf çok iyi bir markadır. 350tl ye Türkiye'den dandik isimsiz şeyler almak yerine en azından markası iyi olduğunu bildiğim bunu alırım. Özelliklerine bakılırsa çok iyi hem. Bakın burda büyük ihtimal yurt dışında tutulmuş bir kulaklık ile karşılaştırması var ve ondan daha iyi gözüküyor.Aynen sizin gösterdiğiniz gibi yapınca çıktı da. Kulaklık çok iyi bir mal gibi görünmedi gözüme açıkçası.
330tl ye blitzwolf klavye satılıyorsa dolandırıcıdır zaten@Lory7 başlığı görünce klavye sandım![]()
Evet şaşırdım zaten başta.Blitzwolf çok iyi bir markadır. 350tl ye Türkiye'den dandik isimsiz şeyler almak yerine en azından markası iyi olduğunu bildiğim bunu alırım. Özelliklerine bakılırsa çok iyi hem. Bakın burda büyük ihtimal yurt dışında tutulmuş bir kulaklık ile karşılaştırması var ve ondan daha iyi gözüküyor.
![]()
BlitzWolf BW-FPE2 vs MyKronoz ZeBuds: What is the difference?
What is the difference between MyKronoz ZeBuds and BlitzWolf BW-FPE2? Find out which is better and their overall performance in the wireless earbuds ranking.versus.com
Beni düşündüren tek nokta şekli oldu. Onu da gelince göreceğiz.
330tl ye blitzwolf klavye satılıyorsa dolandırıcıdır zatenklavyeler bw-kb diye geçiyor genelde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.