Elektronik Blitzwolf BW-FPE2 335TL!

TP-Link BT500 adaptör ile bilgisayarda kullanacağım. FPS oyunlarında gecikme olur mu? Genel olarak oyun performansı nasıldır?
 
Son düzenleme:
@Bnalsveee eisaemyck QCY T13'ten daha iyidir değil mi?
Daha iyidir ama blitzwolf kulaklıkların malzemesi pek iyi değil.Blitzwolf fye15 modelini kullandım kulaklık elimde parçalandı Japonla birkaç kere yapıştırdım ama bu seferde kulaklıklar eşleşmedi.En son kulaklıkları sıfırladım bu sefer biri çalışırken diğeri çalışmamaya başladı.Ses seviyesi modifiyeli tofaşlarda bulunan ses sistemi gibi yüksek ama parça kalitesi illallah ettirir.Birkaç ay kullanacaksınız ses yönünden memnun kalırsınız.
 
Daha iyidir ama Blitzwolf kulaklıkların malzemesi pek iyi değil. Blitzwolf fye15 modelini kullandım kulaklık elimde parçalandı Japon'la birkaç kere yapıştırdım ama bu sefer de kulaklıklar eşleşmedi. En son kulaklıkları sıfırladım bu sefer biri çalışırken diğeri çalışmamaya başladı. Ses seviyesi modifiyeli Tofaş'larda bulunan ses sistemi gibi yüksek ama parça kalitesi illallah ettirir. Birkaç ay kullanacaksınız ses yönünden memnun kalırsınız.

Kullanımla alakalıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı