İnceleme Blitzwolf BW-KB2 Blue Switch klavye

Klavyeyi @Kiznaiver hocamın açtığı konudan görüp 17 şubat saat 11.00'da abim için istetmiştim. Klavye bugün elime ulaştı ve ilk izlenim olarak sizlere göstermek istiyorum. Ben klavyeyi Banggood üzerinden kargo ile birlikte 703TL'ye aldım. Klavyenin kalitesine bakacak olursak 700 TL'ye göre gerçekten iyi gözüküyor lakin dikkat edilecek tek bir sorun var ve beni çok rahatsız etti;
Klavyenin tuşları çok uzun. Bunun nasıl bir sorun olduğunu birazdan bir video ile göstereceğim ama önce klavyenin kutu içeriğine bakalım.

Görsel

Klavyeyi koydukları kargo kutusu yoktu sadece poşet içerisinde bu şekilde elime ulaştı. Klavyeyinin kutu içeriği ise;

IMG_0354.jpg

Klavyenin kutu içeriğinde klavyenin kendisi, kablosu ve iki adet tuş çıkartmak için aparat çıkıyor. İkisi de gerçekten kaliteli ve klavyeye zarar vermeden tuşları çıkarmaya bayağı yardımcı oluyor.

Şimdi sizlere video ile hem klavyenin sesini hem de bahsettiğim uzun tuşların nasıl bir problem yarattığını göstereceğim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

eksik ve beğenmediğim kısımlar

Söylediğim ve videoda gördüğünüz üzere klavyenin tuşlarının uzun olması tuşların oynamasına yol açıyor ve bu hiç güzel değil en büyük problemi bu.

Başka bir eksisi ise klavye gerçekten çok küçük özellikle tuşlar arası boşluk fazla ve tuşların boyutu küçük eğer eliniz benimki gibiyse asla bu tarz küçük klavye almayın.

Bir başka eksik kısmı klavyede bilek desteği bulunmaması. Bu normalde çok büyük bir sorun değildir arka taraftan yükseltir geçersiniz. Lakin bu klavyenin tuşlarını yerden yükseliğide neredeyse benim parmaklarıma göre 2 parmak yükseliğinde bu da bileğinizi uzun kullanımda yorabilir.

Son olarak eklemek istediğim şey ürünün malzeme kalitesi. Ben 700 TL'ye bu kalitede bir klavye kesinlikle beklemiyordum. Eğer bütçeniz 700 TL ise ve elleriniz küçük ise kesinlikle bu klavyeyi almanızı öneririm.

Kusura bakmayın yan çekmek zorundaydım aksi takdirde odamın pisliğini görmek zorunda kalacaktınız =D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı