Elektronik BlitzWolf BW-KB3 1145TL

Birkaç tane sipariş verdim tanesi 1010 TL civarına geldi. Bu fiyata kablolu kaliteli bir klavye bile bulunmuyor. Bence bu fiyata bir daha bulunmaz. 1 ay önce alanlar bile 1400 TL'den almış.
@TouchMyFlow Hocam konuyla alakasız ama daha önceden hiç bu fiyatlarda klavye sattınız mı kırmızı veya sarı sitede

Klavyenin incelemesini atarım inşallah bir gelsin de.

1 tane aldıktan sonra 396TL kupon verdi, üstüne tek seferde 2 tane almaya kalkınca 1911 TL fiyat çekti. 955 TL'ye gelmiş oluyor tanesi 2 tane daha alsam Ama almayacağım (param yok).

Birkaç tane sipariş verdim tanesi 1010 TL civarına geldi. Bu fiyata kablolu kaliteli bir klavye bile bulunmuyor. Bence bu fiyata bir daha bulunmaz. 1 ay önce alanlar bile 1400 TL'den almış.

Hocam 2. alışverişe kupon verdi site benim de alasım var gerçekten

Hocam 2. alışverişe kupon verdi site benim de alasım var gerçekten
Bana da verdi.

Klavyenin incelemesini atarım inşallah bir gelsin de.
Hocam bir de yanlış anlamazsanız hangi şehirdesiniz.
Benimki Manisaya geliyor o yüzden sordum. Küçük bir iddia yapalım ilk gelen rehber yapmak zorunda olsun(hiç anlamam ama 3 5 birşey yazarım).

1 ilk siparişte, 2 tane ikinci siparişte alınırsa tanesi 990 TL'den toplam 2970 TL civarına 3 tane BlitzWolf® BW-KB3 almış oluyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…