01Asmodeus
Hectopat
Hocam madem böyle hepimiz birleşip 15 sipariş verseydik bune böyle
.
Hocam bende şuan sitenin birşeyi yüzünden(ne bilmiyorum) 1059 liraya ödeme bekleyen sipariş var isterseniz hesap verebilirim.Hocam an itibariyle kod bitmiş geçmiş olsun ikinciyi alamadık.
Hayırlı olsun hocam sevindim
daha önce almaya çalışıp ödememişsindir.Hocam bende şuan sitenin birşeyi yüzünden(ne bilmiyorum) 1059 liraya ödeme bekleyen sipariş var isterseniz hesap verebilirim.
Hayırlı olsun dostum. Sanırım zamanında sen bana klavye önermiştin şimdi ise senle aynı klavyeyi almış olduk.Heyecan yok satın aldımSonuncuyu ben aldım galiba. Gece bir şekilde para buldum koşa koşa bankamatiğe yatırdım
Eki Görüntüle 1852719
Hayır hocam kartın borcu olduğu için parayı çekmedi ama başka bir kart denesem anında alır sipariş bekliyor şuan. Bırakacağım beklesin.daha önce almaya çalışıp ödememişsindir.
Hocam 400 liralık ikinci indirim lazımdı bana kod da bitince indirimin de anlamı kalmadı.Hocam bende şuan sitenin birşeyi yüzünden(ne bilmiyorum) 1059 liraya ödeme bekleyen sipariş var isterseniz hesap verebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.