Elektronik BlitzWolf BW-KB3 1145TL

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 384
  • Görüntüleme 19.817
Hayırlı olsun hocam sevindim
Teşekkürler hocam <3
Hayırlı olsun dostum. Sanırım zamanında sen bana klavye önermiştin şimdi ise senle aynı klavyeyi almış olduk.
Olabilir hocam herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Gerçekten sonuncu ürünü aldım...

İyi ki yarına bırakmayıp almışım :D
Bende bir şekilde para buldum koşa koşa gittim aldım ve galiba sonucuyu aldım.

Klavyeyi önceden görmüştüm ama alırken görsellerini bile inceleme fırsatım olmadı. Arkadaşlar şimdi baktım da gerçekten çok hoş duruyor bence bu fiyata alacağımız en iyi ürünü aldık herkese şimdiden hayırlı olsun
Konuyu açan dostum @bonz sana da burdan kişisel olarak teşekkürlerimi iletiyorum.
Herkese iyi geceler ben kaçıyorum.

İlk defa bu siteden aldım inşallah kapıda filan sorun olmaz aşırı üzülürüm yoksa
Ben önceden satın aldım sorun yok sitede.
Klavyeyi önceden görmüştüm ama alırken görsellerini bile inceleme fırsatım olmadı. Arkadaşlar şimdi baktım da gerçekten çok hoş duruyor bence bu fiyata alacağımız en iyi ürünü aldık herkese şimdiden hayırlı olsun
Konuyu açan dostum @bonz sana da burdan kişisel olarak teşekkürlerimi iletiyorum.
Herkese iyi geceler ben kaçıyorum.
Bende teşekkür ederim hocam hayırlısı olsun ikimize de :)
İyi ki alabildiniz siz de. Alamasaydınız büyük ihtimalle bir daha sipariş vermeden konu açmazdınız. 🤣
Ahahaha kesinlikle. Aslında almayı düşünmüyordum ama sonradan kendi klavyemi 500'e satsam bu klavye bana 500'e gelmiş oluyor dedim ve bedava olduğunu düşünerek almayı planladım ama geç oldu :D 1000TL'de bedava ama para harcamak istemiyorum son zamanlar ama iyi oldu.

Teşekkürler hocam <3

Olabilir hocam herkese elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. Gerçekten sonuncu ürünü aldım...

Bende bir şekilde para buldum koşa koşa gittim aldım ve galiba sonucuyu aldım.
Hayırlı olsun hocam Outemu switchden geçmiş olacağım 2 yıldır aynı klavyeyi kullanıyorum çok mutluyum şu an böyle bir fırsatı kaçırmadığım için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı