Hala yürürlüğe geçmedi sanırım çünkü Android 13 ile bile hala abudik gubudik appler yüklü olarak geliyor telefonlarımıza ve bu zırvalıkları kaldıramıyoruz, sanırım iOS SideLoad'ın da kaderi bu yasa gibi olacak, bu gidişle yürürlüğe girene kadar bu yasalar iskelete dönüşeceğiz gibi gözüküyor.Dayatılan uygulamalarla ilgili bir yasa gelecekti sanırım.
Hangi marka bu uzak duralım allah korusun..Dayattığı yetmiyor, dahasını zorluyor![]()
Düşünsenize yeni güncelleme geldi diye seviniyorsunuz, bi bakıyorsunuz fotodaki bu uygulamalarıda enjekte ediyorlar diğer gereksiz uygulamaların yanına ve kaldıramıyorsunuzda, bundan dolayı telefonunuzda yerde kalmıyor.Dayattığı yetmiyor, dahasını zorluyor![]()
Xiaomi diye yazılır, Şagumi diye de okunurHangi marka bu uzak duralım allah korusun..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.