Blog sitesi için hosting veya domain önerisi

kgok639

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Aklımda nıs bir blog sitesi fikri var. Bunu hayata geçirmek için fiyat/performans olarak iyi domain ve hosting firması veya firmaları arıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Aklımda nıs bir blog sitesi fikri var. Bunu hayata geçirmek için fiyat/performans olarak iyi domain ve hosting firması veya firmaları arıyorum. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ayrıca blog sitesi tecrübesi olan arkadaşlar varsa birkaç tavsiye verirlerse mutlu olurum.

Ayrıca blog sitesi tecrübesi olan arkadaşlar varsa birkaç tavsiye verirlerse mutlu olurum.
Ben hosting.com.tr kullanıyorum bir sorun görmedim

veridyen.com ve guzel.net.tr bakabilirsiniz. Kendim de kullandım. cenuta.com daha ucuz, yorumları da gördüğüm kadarıyla olumlu gibi ama kendim kullanmadığım için net bir şey söyleyemiyorum.

Ayrıca öğrenciyseniz reklamlarını gördüğüm, yine kendim denemediğim bir firma olan turkticaret.net bakabilirsiniz. Domain alan öğrencilere 1 yıllık hosting hediye veriyormuş. Tavsiye konusuna gelince bence wordpress, blog vb. siteler için çok başarılı. Wordpress özelinde de önerebileceğim şeyler Wordfence gibi bir güvenlik eklentisi kullanmanız, ayrıca sunucunuz Litespeed Web Server ise (firmanıza bağlı) Litespeed Cache ile siteyi ciddi manada hızlandırmanız mümkün

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı