bugaripbiryolcu
Centipat
Daha fazla
Merhaba, Google adw+ eklentisiyle hem reklamla para kazanma hem de yazdıklarını bir blog sitesini açarak yayımlama nasıl yapılır? Benim bildiğim site için domain vs. satın almak gerekiyor. Günümüzde " Google blog " gibi ücretsiz veya " wix.com " adındaki internet siteleri açma gibi ücretsiz sitelerle değil de bizzat sıfırdan bir internet sitesi açıp (sanırım site scripti deniyor) bir yazıları paylaşabileceğim site istiyorum fakat hiçbir bilgim ve yeteneğim bu konuda yok.
Bu tarz sitelere aylık ne kadar harcanıyor onu da merak ediyorum. İnternette " blog için site açmak " denildiğinde insanlar Google üzerinden anlatıyor ama ben tamamen kendi scriptim ile daha farklı ve daha güzel görünüme sahip bir site açmak istiyorum. Yardımcı olabileceğiniz tecrübesi ve bilgisi olan kardeşlerim başka konularda da bana bilgilendirme yapabilirler. Teşekkür ederim.
Bu tarz sitelere aylık ne kadar harcanıyor onu da merak ediyorum. İnternette " blog için site açmak " denildiğinde insanlar Google üzerinden anlatıyor ama ben tamamen kendi scriptim ile daha farklı ve daha güzel görünüme sahip bir site açmak istiyorum. Yardımcı olabileceğiniz tecrübesi ve bilgisi olan kardeşlerim başka konularda da bana bilgilendirme yapabilirler. Teşekkür ederim.