Blog tasarımım hakkında görüşleriniz

• Konuyu başlatan MCV
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 1.124

MCV

Hectopat
Makaleler
1
Yer
./
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: Intel i5-12500H
RAM: 8GB DDR4 3200MHZ
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050 Ti Laptop GPU
Meslek
Yazılım Geliştirici
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir blog sitesi açmayı planlıyorum. Tasarım bölümüne yavaş yavaş başladım ve bu noktaya geldim. Sizin görüşlerinizi almak istiyorum ne düşünüyorsunuz nasıl bir tasarım olmuş?
Not: İçerikler örnektir, Technopat Blog'tan alınmıştır.

1630764157887.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoş duruyor ancak fazla WordPress template ve Colorlib havası aldım ben, onun dışında fena durmuyor.
Teşekkür ederim görüşlerin için hocam. Tasarım anlayışım onlara çok benziyor :D Esinlendim de denebilir.

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bir blog sitesi açmayı planlıyorum. Tasarım bölümüne yavaş yavaş başladım ve bu noktaya geldim. Sizin görüşlerinizi almak istiyorum ne düşünüyorsunuz nasıl bir tasarım olmuş?
Not: İçerikler örnektir, Technopat Blog'tan alınmıştır.

Eki Görüntüle 1158289
Merhaba,kendiniz kodlayacaksanız inşallah responsive yapmışşınızdır tasarımınızı.

Renk konusunda bootstrap bu kadar geniş kalmayabilir button konusunda. Onun haricinde güzel gözüküyor.

Eki Görüntüle 1158341
Responsive şuan böyle hocam ona göre kodluyorum.
Ayrıca tag,date ve userRole kısımlarını bence konu başlığının altına alın (bu kadar dikkat çekici yapmayın çünkü kimse konuyu kimin oluşturduğuna bakmaz vb) ... böylece giren kişi direkt olarak başlığı görücektir.

Renk konusunda bootstrap bu kadar geniş kalmayabilir button konusunda. Onun haricinde güzel gözüküyor.
Bootstrap kullanmıyorum hocam, kendim kodluyorum.

Gayet guzel hocam. Ekleyebiliyorsaniz, Dark mode ekleyin.
Ekleyeceğim hocam :)

İlk etapta başarılı, azmin ve isteğin varsa çok daha ilerlersin. Başarılarının devamını dilerim.
Çok teşekkür ederim değerli görüşlerin için hocam :)

Ayrıca tag,date ve userRole kısımlarını bence konu başlığının altına alın (bu kadar dikkat çekici yapmayın çünkü kimse konuyu kimin oluşturduğuna bakmaz vb) ... böylece giren kişi direkt olarak başlığı görücektir.
Teşekkür ederim fikrin için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı