Bloody A90 Makro CS:GO'da VAC ban yedirir mi?

Arkadaşlar bugün normal bir şekilde CS:Go oynuyordum. Bloody A90'ın driveri yüklü bilgisayarda ve CS oynarken otomatik olarak ultra dual core 3'e almis. Ben de hemen fark ettim kapattim.

1000 deneme hakki olarak benim 948 tane kalmis 52 tane mermi gitmis. CS'de ilerleyen zamanlarda falan VAC ban yeme riskim var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Makro dan kastın eğer Ak47 kullanıp 3lü atamaysa bir kanıtları olamaz çünkü bunu bütün camia biliyor Ak 3 sıkmadan sonra feci teptiğini. Tabi inceleyen müfettiş bu gözle bakmicak.

Makro dan kastın eğer Ak47 kullanıp 3lü atamaysa bir kanıtları olamaz çünkü bunu bütün camia biliyor Ak 3 sıkmadan sonra feci teptiğini. Tabi inceleyen müfettiş bu gözle bakmicak.
:D Aslında bakarken bunlara dikkat ediyoruz. OW yapan kişilerin belli bir oyun bilgisi var yani sonuçta 150 maçı devirmişiz.

Overwatch da bir VAC yasaklanmasıdır.

Değildir. İkisinin de sonu VAC'a çıkmıyor, çünkü VAC yasaklamasının işleyişi farklıdır.

Burada aynı olan tek bir şey var, o da korumalı sunucularda oynamanızı engellemesi.

Bilmediğiniz konular üstünde yorum yapmayın.

Evet, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamalısınız. Hile ayrıyeten VAC sistemi tarafından tespit edilmediği sürece yasaklama profile oyun yasaklaması olarak işlenir. Eğer ki hile her iki sistem tarafından da tespit edilirse bu yasaklama VAC yasağına dönüştürülür. Bunu forumda elli kere anlattık artık.

Kısacası Overwatch tarafından verilen yasaklamalar her türlü VAC yasağına çıkmıyor.

Ha illa kanit istiyorsan buyur; Steam Community :: Dropkick_jxy

1210 gündür hesabinda oyun yasaklamasi olan bir vatandas. Bu yasaklama CS: GO'ya ait. Neden bu yasaklama VAC yasagina dönüstürülmemis?

Su forumda kizdigim bir sey varsa, o da insanlarin konu hakkinda fikri olmadigi halde karsisindaki bilmemekle suclamasidir.

Son düzenleme:
çünkü VAC yasaklamasının işleyişi farklıdır.
Zaten farkını cevabımda bahsetmişim.
Evet, bilmediğiniz konular hakkında yorum yapmamalısınız. Hile ayrıyeten VAC sistemi tarafından tespit edilmediği sürece yasaklama profile oyun yasaklaması olarak işlenir. Eğer ki hile her iki sistem tarafından da tespit edilirse bu yasaklama VAC yasağına dönüştürülür. Bunu forumda elli kere anlattık artık.

Kısacası Overwatch tarafından verilen yasaklamalar her türlü VAC yasağına çıkmıyor.
Profilde hiçbir zaman overwatch tarafından yasaklandı yazmaz çünkü overwatch bir vac sistemidir. Bunun farkını yazdım. Anlamamak size kalmış.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı