Ben Bloody A90 kullanıyorum, driver kurulu aynı zamanda. Uzun süre Valorant oynadım ama bir sıkıntı çıkmadı şimdilik.
Aynı zamanda bu cihaz ile 1000 saate yakın CS:GO oynadım, driverdan macro kısmını kontrol etmeni tavsiye ederim. Herhangi bir ayar yapıldıysa kaldır.
Bloody mouselarının yazılımları kötü amaçlı olarak kullanılabilir bu yüzden sistem engelliyor.
Bloody'nin basbayağı hile mouse'ları satması
Merhaba. Bugün fark ettim, Bloody'nin çoğu mouse'larında makro, otomatik geri tepme önleyici, bombalama modu gibi özellikler ve şahsen özellik değil, hileler bulunuyor. Türkiye'de de bu özelliklerin kötüye kullanılacağını düşünüyorum özellikle online oyunlarda. Peki asıl soru, bu ürünlerin...www.technopat.net
Boşu boşuna bundan ban yemişiz o zaman artik değistirmek gerek teşekkur ederimBloody mouselarının yazılımları kötü amaçlı olarak kullanılabilir bu yüzden sistem engelliyor.
Bloody'nin basbayağı hile mouse'ları satması
Merhaba. Bugün fark ettim, Bloody'nin çoğu mouse'larında makro, otomatik geri tepme önleyici, bombalama modu gibi özellikler ve şahsen özellik değil, hileler bulunuyor. Türkiye'de de bu özelliklerin kötüye kullanılacağını düşünüyorum özellikle online oyunlarda. Peki asıl soru, bu ürünlerin...www.technopat.net
Sebebini soylemiyorlar ki genel işte şu şu nedenlerden dolayı bu banı yemiş deniyorTicket atıp banın sebebini öğren, sonra mouse için para harca bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.