Bloody driver 3. parti yazilım sayılır mı?

isagdas

Hectopat
Bloody A60 mouse kullanmaktayım. DPI Hertz gibi şeyleri ayarlamak için driver kullanmak zorundayım. 2 kere sebepsiz yere Valorant'tan cihaz banı yedim ve bundan süpheleniyorum. Riot'un Bloody driver i 3. parti yazılım olarak gorebilir mi?

Bloody mouselarının yazılımları kötü amaçlı olarak kullanılabilir bu yüzden sistem engelliyor.

Ben Bloody A90 kullanıyorum, driver kurulu aynı zamanda. Uzun süre Valorant oynadım ama bir sıkıntı çıkmadı şimdilik.
Aynı zamanda bu cihaz ile 1000 saate yakın CS:GO oynadım, driverdan macro kısmını kontrol etmeni tavsiye ederim. Herhangi bir ayar yapıldıysa kaldır.

Ben Bloody A90 kullanıyorum, driver kurulu aynı zamanda. Uzun süre Valorant oynadım ama bir sıkıntı çıkmadı şimdilik.
Aynı zamanda bu cihaz ile 1000 saate yakın CS:GO oynadım, driverdan macro kısmını kontrol etmeni tavsiye ederim. Herhangi bir ayar yapıldıysa kaldır.

Macro ayarli degil ama bilgisayarimda hiçbir şey yok program falan kurulu degil sadece Bloody driver ve Sony Vegas crackli bulunuyordu. Girdigim carda 3. Parti yazilim diye ban yemis ama hile falan kullanmadim.
Bloody mouselarının yazılımları kötü amaçlı olarak kullanılabilir bu yüzden sistem engelliyor.

Boşu boşuna bundan ban yemişiz o zaman artik değistirmek gerek teşekkur ederim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı