Bloody G-501 İnceleme

20141116_201620.jpg
20141116_201633.jpg
20141116_201659.jpg
20141116_201744.jpg
20141116_201759.jpg
20141116_201814.jpg
20141116_201843.jpg

Bloody G-501 uzun incelemeler sonucu karar veripte [sanalmarket] ten 1 hafta önce aldığım kulakliği sizler için inceledim.
Konuya girmeden önce creative & logitech g230 serisini çok inceledim araştiridm ve bunu almaya kara verdim.
Kulakliğin kutu içinde klasik garanti belgesi v.s teferuatlar var.
Kulaklik 3 seçenek ve seçenekler içi 5 mod sunuyor.Program dahilinde. Program çok basit duruyor v7 maus gibi karmaiş değil,ama bi okadarda basit duruyor.
Kulakliği 1 haftadir kullaniyorum saatlerce kulağimda olmasina rağmen farkinda bile olmuyorum hiçbir rahatsızlığı yok.
Kulakliği taktiğinizda resmen dış dünyayla ilişkiniz kesiliyor en ufak ses bile almiyorsunuz.
Online oyunlarda çok işime yaradi game modu. Maçlarda oyuncularin modlara tanimlamiş olduğum özellikleri sayesinde karşı takımın ister ayak sesi ister silah sesi awp zoom acip kapama sesini bile alabiliyorum,hatta cs 1.6'da baseden baseye iyi kasabilirsen ufak sesler bile geliyor.[kulaklik ayarlarini tam yapamadim]
Kulaklik yanindaki bloody amblemli işiklari gerçektende şıklık katiyor.
Üstünde harici ses kartı mevcut ses düzeni toplam 3 seçenek mevcut.(7.1 surround sound - 2.0 Müzik - 6 Game modu) Ürün pc girişi usb'ile sağlanmakta.
Mikrofon istenildiği zaman içeri gönderip istenildiği zaman çıkarabiliyorsunuz.
Kablo yapısı bloody artik özdeşleşmiş v7 mauslarda gördüğümüz tipten kırılma ezilme gibi sorunlarla karşılaşacağımızı sanmıyorum.
Bu ürünü almak istediğim zaman forumda önceden almış olan veya ürün incelemesini sunan görmediğim için sizlerle paylaştim eksikler unuttuklarim olabilir.Soru görüş ve önerileriniz bekliyorum.Keşke şunu alsaydın bunu alsaydın gibi tartışmalara girmeyelim aldık bikere hayırlı olsun bizim için Teşekkürler.
Bloody G501 Tone Control Surround 7.1 USB Mikrofonlu Kulaklık | sanalmarketim
g5.jpg

g1.png g2.jpg g3.jpg g4.jpg g44.jpg
 
ses kalitesi muazzam.video çekmede ilerki günlerde ekliyebilirim ses olarak.kulakliği tak dış dünya ile alakanı kes :) teşekkürler.
 
Ben 1 hafta önce Bloody G500 aldım. Aldığım gün geri verdim. Ses seviyesi bir yerden sonra çatlıyor ve bass berbattı. Ayrıca mikrofon çok kısa çıkıyor ve felaket bir dip ses var.
 
G-501 dene son seste bile bass ses kalitesi süper. g500 kıyaslama önceden logitechg230 vardi onla bir tutabiliriz. ama G-501 başka bi dünya :)
 
maximum seste dışarı ses veriyormu acaba bende rampage SN-R4 var max açıyorum sesi ses kartım supreme fx ordanda fulleyince tüm ayarları 120 metrekare evin bir ucundan diğer ucuna kadar müziğin sesi geliyo resmen.
 
Cs Go'da nasıl mik açamadın? kablo üstünde mik'i açman lazım.
Tabiki hafif dışarı ses veriyor ama tam oturduğu için fazla sızma yok.
Geçen sağ kulaklık lambası yanmıyordu servise yolladım yenisini yolladılar :))
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı