İnceleme Bloody B120 Turbo klavye

Hepinize selamlar. Nisan ayında aldığım Bloody B120 Turbo'nun incelemesini ve ses testini yapacağım.

23A.jpg

Üstten bakıldığında böyle görünüyor. Yanlış bilmiyorsam Razer'in bir modeline benzetilmiş hoş duruyor.

82131aS.jpg

Bu da arka kısmı. Arka kısmına gelmişken klavyede su geçirmemezlik özelliğinin olduğunu da belirteyim. Ama sadece ufak damlamalar vs için olduğunu düşünüyorum. Gidip çeşmenin altına tutup da bu çalışmadı demeyin :D.

456363.jpg

Kutunun içinden çıkan tuş sökücü ve W, A, S, D tuşları. Normalde kırmızı takılı olarak geliyor ancak ben dokusunu beğenmediğimden dolayı siyahları taktım.

2313411314141241.PNG

Fiyat konusunda ise böyle. Biraz pahalı olabilir ancak acil bir klavyeye ihtiyacım olduğundan hemen alma isteği duydum. Not: İncehesap üzerinden aldım.

Son olarak ise ses konusuna gelelim. Aşağıya bırakacağım videodan sesini duyup fikir sahibi olabilirsiniz. Bitirmeden önce şunu demek istiyorum; bu klavye ile yazı yazmak harika hissettiriyor :D
Ses videosu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
.

Konu biraz hortladi ama yan yana 3 tus basilmiyor. O olay dogru degil 6 tusa kadar basabiliyorsun. Q W'e r tuslarina ayni anda basamazsin ancak sira atladiginda basabilirsin.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Bende var ama ayaklarından biri kırıldı nereden temin edebilirim?

Bilmiyorum ancak aldığınız yer ile iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Belki onlar bir yerden temin edebilirler.

Hepinize selamlar. Nisan ayında aldığım Bloody B120 Turbo'nun incelemesini ve ses testini yapacağım.

Eki Görüntüle 625984

Üstten bakıldığında böyle görünüyor. Yanlış bilmiyorsam Razer'in bir modeline benzetilmiş hoş duruyor.

Eki Görüntüle 625986

Bu da arka kısmı. Arka kısmına gelmişken klavyede su geçirmemezlik özelliğinin olduğunu da belirteyim. Ama sadece ufak damlamalar vs için olduğunu düşünüyorum. Gidip çeşmenin altına tutup da bu çalışmadı demeyin :D.

Eki Görüntüle 625988

Kutunun içinden çıkan tuş sökücü ve W, A, S, D tuşları. Normalde kırmızı takılı olarak geliyor ancak ben dokusunu beğenmediğimden dolayı siyahları taktım.

Eki Görüntüle 625989

Fiyat konusunda ise böyle. Biraz pahalı olabilir ancak acil bir klavyeye ihtiyacım olduğundan hemen alma isteği duydum. Not: İncehesap üzerinden aldım.

Son olarak ise ses konusuna gelelim. Aşağıya bırakacağım videodan sesini duyup fikir sahibi olabilirsiniz. Bitirmeden önce şunu demek istiyorum; bu klavye ile yazı yazmak harika hissettiriyor :D
Ses videosu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
.

Konu hortluyor ama bu klavyeden sipariş edeceğim bugün ancak benim de anti-ghosting ile şüphelerim var hocam.

3 tuş anti-ghosting ile kastedilen aynı hizadaki 3 bitişik tuşa mı aynı anda basılmaz anlamına geliyor ?

Ya da benim işime yarayacak şekilde sorayım; WASD kısmında 2 tuşa basıp, aynı anda numlock kısmındaki 2 tuşa basarken klavye içi herhangi bir 5. tuşa basarsak algılayabiliyor mu deneyimli biri olarak cevaplarsanız çok sevinirim.

Konu hortluyor ama bu klavyeden sipariş edeceğim bugün ancak benim de anti-ghosting ile şüphelerim var dostlar.

3 Tuş anti-ghosting ile kastedilen aynı hizadaki 3 bitişik tuşa mı aynı anda basılmaz anlamına geliyor?

Ya da benim işime yarayacak şekilde sorayım; wasd kısmında 2 tuşa basıp, aynı anda numlock kısmındaki 2 tuşa basarken klavye içi herhangi bir 5. tuşa basarsak algılayabiliyor mu kullanan kişiler olarak cevaplarsanız çok sevinirim.

Konu hortluyor ama bu klavyeden sipariş edeceğim bugün ancak benim de anti-ghosting ile şüphelerim var hocam.

3 Tuş anti-ghosting ile kastedilen aynı hizadaki 3 bitişik tuşa mı aynı anda basılmaz anlamına geliyor?

Ya da benim işime yarayacak şekilde sorayım; wasd kısmında 2 tuşa basıp, aynı anda numlock kısmındaki 2 tuşa basarken klavye içi herhangi bir 5. tuşa basarsak algılayabiliyor mu deneyimli biri olarak cevaplarsanız çok sevinirim.

Ben öyle bir tuş kombinasyonuna ihtiyaç duymadım ancak, bir arkadaşımız farklı sıralarda olduğunda 6 adet tuşa basılabileceğini söylemiş.

Eki Görüntüle 625984

Eki Görüntüle 625986

Eki Görüntüle 625988

Eki Görüntüle 625989

Ses videosu;
.

2014ten 100tl gibi bir fiyata almıştım o zamandan beri kullanmaktayım. Şuan da çok sık kullandığım tuşlar silindi, kablosunda ki ipler açılmaya başladı fakat hala sorunsuz çalışmakta. Güzel klavyedir. Tavsiye ederim.
2014te 100tl gibi bir fiyata almıştım o zamandan beri kullanmaktayım. Şuan da çok sık kullandığım tuşlar silindi, kablosunda ki ipler açılmaya başladı fakat hala sorunsuz çalışmakta. Güzel klavyedir. Tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı