Bloody Mause Kullanan Var mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Profil Kapağı
1524409729
Bloody A6 ürününü satın aldım ama aldığım bin türlü pişmanım.
Skatezleri metal olduğu için %20 daha iyi kayma gibi bi özelliği olduğu söyleniyor sitesinde ama kaç tane mause pad değiştirdiysem sadece birinde iyi kaydı o da tırtıklı bir zemindeymiş gibi zor kayıyo yine.

-Ürünü ilk olarak Seelseries Nip Edition'da denedim inanın böyle bir rezillik yok sanki sunta varmış gibi kaymıyor resmen fare.

-İkinci olarak Razer Goliathus speed de denedim biraz kaydı ama sunta hissi veriyordu gene.

-Üçüncü olarak kuzenime almış olduğumuz gtx 960 ekran kartının kutusuyla hediye gelmiş Steelseries Mass kullanıyorum bu biraz kayıyo ama hızlı haraket ettirmek isteyince sunta hissiyatı yaratıyo fare.

Bu ürünlerden başka kullananlar varmı ? Böyle sıkıntılar varmı onlardada ve kulladığınız mause pad nedir ?

1 - Bloody'nin metal ayaklarından bahsediyorsanız berbattır karganlığın arttırılması bir dezavantajdır. Bunun için DPI denilen bir şey var tarama ile hızı arttırması daha iyidir.
2 - Steelseries QcK+ ve dediğiniz takım modelini kullanıyorum piyasadaki en kaliteli ve dayanıklı mousepadlerden birisi (hatta en iyisi bana göre). Skatezleriniz kalitesiz yapıldığı için kaymamakta.
3 - Razer mousepad içinde aynı olay geçerli berbat skatezler.
4 - Aynı.

Bloody pişmanlıktır ve kalitesizliktir.

Ben v7 kullanıyorum normal bir plastik ayak sanırım (en azından metal olmadığını biliyorum). Bunun dışında piyasada kullandığım en iyi mouse özelikle macro yazılımı gerçekten farkına fark katıyor. Tıklama gecikmesi çok düşük ve DPI 3200 e kadar. Fiyatıda 70tl+30tl (mouse+yazılım)

Benim kullandıklarım baya eskimişti zaten. Geçen gün yenilerini yapıştırdım.

Dosya Ekleri

• jgskjq.jpg
    jgskjq.jpg
    243,3 KB · Görüntüleme: 490
Bu skatezler plastik galiba, bendekiler demir olduğu için hafif bir nem kapınca maus pad falan dinlemiyo hiç kaymıyor namussuz böyle bir skatez bulup takma ihtimalim varmıdır benimde? Siz nerden buldunuz onları ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı