Evet sıvı soğutucunun pompa kısmının üstüne eklenen bir parça. Normalde tümleşik olur ama bu modelde o parçayı çıkartabiliyorsunuz. Kablosunu takıp pompanın üstüne oturtuyorsunuz sonra. Tuhaf bir deneyimdi benim için de

.modeli DeepCool LT520 ama almanızı önermem vidaları vesaire daha sonra çıkan DeepCool modellerden daha zor montajlanıyor. Sanki o vidalar bu soğutucuya ait değilmiş gibi hissettirdi montajlarken. Fanları da simsiyah ARGB olmayan bir model arkadaşım özellikle ışıksız olsun deyince böyle bir şey seçtik. Umarım laptop kullanmak zorunda kalmam. 9xxx serisi AMD kanadını birden toparladı. 9060XT'nin ilerleyen dönemlerde 3060-3060 Ti kadar popüler bir kullanıma sahip olacağını düşünüyorum.
Sana sistemi iade ettirecek düzeyde sorun çıkartacağını düşünmüyorum. Yapacağın 4 5 ayar var zaten. Onları yaparken sorun yaşamazsın. Colorfull anakartların en büyük sorunu zaten BIOS güncellemeleri ve güncelleme sistemi. Başka bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum tuhaf bir Update sistemi var anakartların.
Performans sorunu yaşatmaz. Zaten işlemcinin, RAM'lerin ve ekran kartının çalışabileceği frekanslar aşağı yukarı belli. Sistem kıracak düzeyde hatalı BIOS versiyonu, ya da +20 FPS ekleyecek bir BIOS sürümü gibi bir durum genelde yaşanmaz. En kötü performans sergileyen stabil BIOS sürümü ile en iyi performans sergileyen stabil BIOS sürümünde fark 2-3FPS olur. Genelde performansa minimum etki ederler. Daha çok BIOS Update etmek yeni gelen RAM'lere, işlemcilere, SSD'lere uyumluluk sağlaması açısından ve güvenlik güncellemeleri açısından kritiktir.