Bloody T6 Winner mouse nasıl?

Krain

Megapat
Daha fazla  
İyi günler, Bloody'nin T6 Winner ürününü 150 TL'den 100 liraya düştüğünü görüp sipariş ettim. Fakat Bloody'nin kendi sitesine girdiğimde T6 diye bir ürünün olmadığını fark ettim bu ne demek? Yani ürünün orijinal olmadığını mı varsaymalıyım? Eğer orijinalse CS GO gibi FPS oyunlarında verdiği performans nasıldır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun performansının orijinalliğiyle bir alakası olduğunu sanmıyorum. Bulamamış olmanızın sebebi ürünle ilgili bir program vs olmaması olabilir.

Nasıl yani program olmayışı ne programını kast ediyorsunuz?
Makro tuşu atama, ışık değiştirme vb bir programı yoksa orada görünmeyebilir. Aslında yine de görünmesi lazım sadece fikir üretmiştim. Almadan önce sorsaydınız direkt öyle markalara bulaşmamanızı söylerdim ama almışsınız artık. Hayırlı olsun.

Bloody nin sitesinde benim kullandığım klavye de görünmüyor. Ama ingilizce siteleri detaysız bazı asya firmalari kendi dilinde olan sitelere daha fazla önem gösterdiğinden. Yoksa aldığınız fare sahte değil zaten bloody fareler bu fiyat bandında.

Ayrıca bloody nin fareler için bir yazılımı var ve bloody olanların hepsinde çalışıyor.

Bu arada bloody markasını dandik etiket firması zanneden insanlar var hala, fakat gerçek böyle değil merak etmeyin. Sadece Türkiye'de fazla bilinmiyor.

Makro tuşu atama, ışık değiştirme vb bir programı yoksa orada görünmeyebilir. Aslında yine de görünmesi lazım sadece fikir üretmiştim. Almadan önce sorsaydınız direkt öyle markalara bulaşmamanızı söylerdim ama almışsınız artık. Hayırlı olsun.
Hocam yazılımı bulunuyor t series diye ama ürün yok sadece
Bloody nin sitesinde benim kullandığım klavye de görünmüyor. Ama ingilizce siteleri detaysız bazı asya firmalari kendi dilinde olan sitelere daha fazla önem gösterdiğinden. Yoksa aldığınız fare sahte değil zaten bloody fareler bu fiyat bandında.

Ayrıca bloody nin fareler için bir yazılımı var ve bloody olanların hepsinde çalışıyor.

Bu arada bloody markasını dandik etiket firması zanneden insanlar var hala, fakat gerçek böyle değil merak etmeyin. Sadece Türkiye'de fazla bilinmiyor.
Çok teşekkür ederim. Peki performansından memnun musunuz?

İyi günler, Bloody'nin T6 winner ürününü 150 TL'den 100 liraya düştüğünü görüp sipariş ettim. Fakat Bloody'nin kendi sitesine girdiğimde T6 diye bir ürünün olmadığını fark ettim bu ne demek? Yani ürünün orijinal olmadığını mı varsaymalıyım? Eğer orijinalse CS:GO gibi FPS oyunlarında verdiği performans nasıldır?

Hala kullanıyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı