- Makaleler
- 1
Blu-ray artık eski sayılır mı?
Çok merak ediyorum sen verilerini sakladığın bulut sunucuların hiçliğe açılan kapı falan mı sanıyorsun?DVD'ler Ne kadar eskiyse Blue-Ray'de benim için öyle. Sonuçta bir DVD teknolojisi. Günümüzde her şey dijitale kaymışken artık iş görmez bir teknoloji.
Sizin mantığınıza göre hiçbir fiziksel cihaz iş görmüyor. O zaman sadece internete bağlanma işlevi olan bir bilgisayar ile dijitalden her işi görebiliyor olmamız lazım. Bahsettiğiniz şeyin devri henüz tam olarak gelmiş değil.DVD'ler Ne kadar eskiyse Blue-Ray'de benim için öyle. Sonuçta bir DVD teknolojisi. Günümüzde her şey dijitale kaymışken artık iş görmez bir teknoloji.
Çok merak ediyorum sen verilerini sakladığın bulut sunucuların hiçliğe açılan kapı falan mı sanıyorsun?DVD'ler Ne kadar eskiyse Blue-Ray'de benim için öyle. Sonuçta bir DVD teknolojisi. Günümüzde her şey dijitale kaymışken artık iş görmez bir teknoloji.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.