Blue Switch klavye pişman eder mi?

NeedForProtein

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye, Aydın
Daha fazla  
Meslek
Sporcu
Dexim dka 007 almıştım geçmişte çok sorun yaşadım tuşlar falan basmıyordu, önce blue Switch olduğundandır dedim fakat sonra kronik sorun olduğunu öğrendim.
Şimdi bir mekanik klavye alacağım blue Switch almaktan korkar oldum. Alsam yine bu tür sorunlarla karşılaşır mıyım?

Blue almanızı önermem red alın veya Silver falan.

Dexim dka 007 almıştım geçmişte çok sorun yaşadım tuşlar falan basmıyordu, önce blue Switch olduğundandır dedim fakat sonra kronik sorun olduğunu öğrendim.
Şimdi bir mekanik klavye alacağım blue Switch almaktan korkar oldum. Alsam yine bu tür sorunlarla karşılaşır mıyım?

Blue Switch çok ses çıkarır, red Switch sesi de beni tatmin etmez diyorsan brown Switch'e yönelebilirsin, sesi bu iki Switch arasında.

Açıkçası gürültülü. Başta biraz pişman oldum da alıştım gibi.

Ben de ilk aldığımda çok merak etmiştim oyun yayını yapan kişilerde çok güzel ses çıkarıyordu şu an 4 yıldır kullanıyorum rahmetli annem çok rahatsız olurdu hatta dalga geçip oğlan tak tak yine bir şeyler yazıyor derdi. Şu klavye yavaş bas derdi. Ben de anne bu klavye böyle ses çıkarıyor derdim. 2 gün sonra yine aynı şeyi derdi. :D Ah keşke yine dese öyle şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı