Blueforce Majesty 62 klavyeye kola döküldü

m1st7fa

Centipat
Daha fazla  
Kardeşim klavyeye kola dökmüş neredeyse tuşların yarısı yapış yapış oldu. Tuşlarda gecikme var.
Ne yapmam lazım?
Klavyenin modeli Blueforce Majesty 62.

Kardeşim klavyeye kola dökmüş neredeyse tuşların yarısı yapış yapış oldu. Tuşlarda gecikme var.
Ne yapmam lazım?
Klavyenin modeli Blueforce Majesty 62.
Aynısını bizzat yaşadım klavyeyi söktüm çok nemli olmayan bir bezle içindeki kısmı sildim geri taktığımda biraz daha düzgün olmuştu ancak halen tuşlarda basmama ve gecikme vardı klavyeyi değiştirdim sonrasında aynı sorunu yaşadım ve format attıktan sonra düzeldi çok saçma bir olaydı (Yaşadığım bir anı sundum çözüm olarak yazmadım o kısmı yalnış bilgiden kısıtlama yemeyelim hocam) çözüm : klavyeyi değiştirmen yenisini al

Aynısını bizzat yaşadım klavyeyi söktüm çok nemli olmayan bir bezle içindeki kısmı sildim geri taktığımda biraz daha düzgün olmuştu ancak halen tuşlarda basmama ve gecikme vardı klavyeyi değiştirdim sonrasında aynı sorunu yaşadım ve format attıktan sonra düzeldi çok saçma bir olaydı (Yaşadığım bir anı sundum çözüm olarak yazmadım o kısmı yalnış bilgiden kısıtlama yemeyelim hocam) çözüm : klavyeyi değiştirmen yenisini a

Bu klavye hot-swap değil geçmiş olsun.
Hic düzeltme imkanımız yok mu hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı