Artık kurtaramayız, keycapsleri çıkarın ve yıkayın.Kardeşim klavyeye kola dökmüş neredeyse tuşların yarısı yapış yapış oldu. Tuşlarda gecikme var.
Ne yapmam lazım?
Klavyenin modeli Blueforce Majesty 62.
Onları nasıl çıkaracam elimle biraz zorladım ama çıkmadıArtık kurtaramayız, keycapsleri çıkarın ve yıkayın.
İçinden çıkarma aparatı çıkmadı mı?Onları nasıl çıkaracam elimle biraz zorladım ama çıkmadı
Aynısını bizzat yaşadım klavyeyi söktüm çok nemli olmayan bir bezle içindeki kısmı sildim geri taktığımda biraz daha düzgün olmuştu ancak halen tuşlarda basmama ve gecikme vardı klavyeyi değiştirdim sonrasında aynı sorunu yaşadım ve format attıktan sonra düzeldi çok saçma bir olaydı (Yaşadığım bir anı sundum çözüm olarak yazmadım o kısmı yalnış bilgiden kısıtlama yemeyelim hocam) çözüm : klavyeyi değiştirmen yenisini alKardeşim klavyeye kola dökmüş neredeyse tuşların yarısı yapış yapış oldu. Tuşlarda gecikme var.
Ne yapmam lazım?
Klavyenin modeli Blueforce Majesty 62.
Hayırİçinden çıkarma aparatı çıkmadı mı?
Hayırİçinden çıkarma aparatı çıkmadı mı?
Aynısını bizzat yaşadım klavyeyi söktüm çok nemli olmayan bir bezle içindeki kısmı sildim geri taktığımda biraz daha düzgün olmuştu ancak halen tuşlarda basmama ve gecikme vardı klavyeyi değiştirdim sonrasında aynı sorunu yaşadım ve format attıktan sonra düzeldi çok saçma bir olaydı (Yaşadığım bir anı sundum çözüm olarak yazmadım o kısmı yalnış bilgiden kısıtlama yemeyelim hocam) çözüm : klavyeyi değiştirmen yenisini a
Hic düzeltme imkanımız yok mu hocamBu klavye hot-swap değil geçmiş olsun.
Var, lehim ustasıysan tabii.Hic düzeltme imkanımız yok mu hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.