Blueforce Titan alınır mı?

rahmienes2

Decapat
Daha fazla  
Blueforce Titan Q red switch klavye baktım. 930 TL fiyatı ve hot swap özelliği bulunuyor. Büyük bir bütçem yok. Ajazz AK680 bütçenin sınırında ama çoğu kişi de toplu basma problemini okudum. Sadece sıkıntı olur mu? Blueforce Titan özellikleri hakkında uyarmanız gerekenleri merak ediyorum. İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ajazz AK680'deki ghosting ciddi bir problem. Özellikle oyun oynarken veya hızlı yazarken sorun yaratabilir. Blueforce Titan Q her türlü daha iyi bir seçim olacaktır.

Blueforce Titan Q red switch klavye baktım. 930 TL fiyatı ve hot swap özelliği bulunuyor. Büyük bir bütçem yok. Ajazz AK680 bütçenin sınırında ama çoğu kişi de toplu basma problemini okudum. Sadece sıkıntı olur mu? Blueforce Titan özellikleri hakkında uyarmanız gerekenleri merak ediyorum. İyi sosyaller.

Hocam onun yerine az daha koyup aynı fiyatta olan bu iki klavyeden birini almanı tavsiye ederim. https://amzn.eu/d/iv0zLHK

Şuan akbanktaki davet kodu sayesinde bütçem genişledi. Regragon k617 red switch siyah olan klavyeyi alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı