BlueStacks Hyper-V hatası

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Selamlar. Uzun süredir BlueStacks üzerinden bilgisayarımda oynamak istediğim bir oyun vardı. Fakat BlueStacks'ın istediği her şeyi yapmama rağmen BlueStacks hala Hyper-V hatası veriyor. Yardımcı olabilecek var mı?

-Denetim Masası>Programlar>Programlar ve Özellikler dedikten sonra sol tarafta yer alan "Windows özelliklerini aç veya kapa" seçeneğine tıklayın. Biraz bekledikten sonra çıkan menüde Hyper-V kategorisindeki tik'leri kaldırın. İşlemi onayladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.(Yeniden başlatma esnasında bilgisayarınızın fişini çekmeyin.) Sonrasında VMware ve BlueStacks gibi yazılımları kurarken Hyper-V hatası almazsınız.

Bu şekilde bir şey buldum forumda.

-Denetim Masası>Programlar>Programlar ve Özellikler dedikten sonra sol tarafta yer alan "Windows özelliklerini aç veya kapa" seçeneğine tıklayın. Biraz bekledikten sonra çıkan menüde Hyper-V kategorisindeki tik'leri kaldırın. İşlemi onayladıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.(Yeniden başlatma esnasında bilgisayarınızın fişini çekmeyin.) Sonrasında VMware ve BlueStacks gibi yazılımları kurarken Hyper-V hatası almazsınız.

Dostum ama açmamı istiyordu benden sürekli. İlk baş kapalıyken girdim hatta kabul etmedi bir daha deneyip durum güncellemesi yaparım. Sağol şimdiden.

Dostum şu an Hyper-V sürümü açılmıyor. Hyper-V olmayan sürümünü de bulamıyorum. Sende linki varmı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı