BlueStacks kullanmak bilgisayara zarar verir mi?

Agresifrhyme

Hectopat
Katılım
25 Ağustos 2019
Mesajlar
1.458
Çözümler
6
Merhaba. Ben mobil oyunları bilgisayarımda oynayacağımda. 4 GB RAM'li bilgisayarımda BlueStacks kullanırsam bilgisayara, donanımlara bir zararı olur mu? Fazla kaynak tüketiminden vs.
 
Vermez ama biraz fazla ram harcıyorlar. Benim bilgisayarın içine etmişlerdi. Among us oynamak için yüklemiştim ama bu böyle olmaz diyip steamden 7 tl ye aldım.

Öyle nox mox harcamaz diyorlar ama ben hepsini denedim hepsi de bilgisayarın içine etti baya ram harcıyor ve baya ağırlaştırıyor pc'yi
 
Vermez ama biraz fazla RAM harcıyorlar. Benim bilgisayarın içine etmişlerdi. Among Us oynamak için yüklemiştim ama bu böyle olmaz deyip Steam'den 7 TL'ye aldım.

Öyle Nox mox harcamaz diyorlar ama ben hepsini denedim hepsi de bilgisayarın içine etti bayağı RAM harcıyor ve bayağı ağırlaştırıyor PC'yi.
Zarar vermez fakat bilgisayarınız güçlü bir donanıma sahip değilse belirgin bir şekilde yavaşlayabilir.

Hocam bilgisayarı normal kullanırken demi yavaşlatıyor yoksa sadece BlueStacks açıp oynarken mi yavaşlıyor?
 
Hocam bilgisayarı normal kullanırken demi yavaşlatıyor yoksa sadece BlueStacks açıp oynarken mi yavaşlıyor?
Hocam uygulama kapalıyken bile bilgisayar çok yavaş oluyor. Ben de aşırı yavaşlama oldu ama pc den pc ye değişir. Blue stacks in arkadan hiç bir şeyi açık değildi görev yöneticisinden baktım. Ona rağmen bir klasörün açılması bile 1-2 saniyeden 7-8 saniyeye çıkmıştı. Çok yavaşlattı yani.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı