Bluestacks Oyunlarda Düşük FPS ve Takılma Sorunu

• Konuyu başlatan Jiw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 16.664
Makaleler
1
Bluestacks'e 4 işlemci ve 4 GB RAM vermeme rağmen çoğu oyunlarda ani FPS düşüşü ve takılma sorunları oluyor. Sadece Bluestacks ile ilgili bir problem mi? Ve daha iyi performans verecek emülatörler hangileridir?

Bluestack performans olarak iyi bir emülatör değil. Farklı bir emülatör deneyebilirsin.
Ayrıca bahsettiğiniz oyunun Steam ve Microsoft store versiyonu var.

Bluestacks ayarlarını değiştirirsen belki düzelebilir.
Ayarlarım bu şekilde ama ayarlardan bir problemi olduğunu düşünmüyorum.
1.PNG
2.PNG

Bluestack performans olarak iyi bir emülatör değil. Farklı bir emülatör deneyebilirsin.
Ayrıca bahsettiğiniz oyunun Steam ve Microsoft store versiyonu var.
Nox'u deneyebilirim ve biliyorum oyunun Steam'de olduğunu. Mobil oyunculara karşı oynamak daha kolay olduğu için emülatörü kullanıyorum. Teşekkürler.
Grafik modunu OpenGL değilde DirectX olarak değişirip dener misin?
Bir değişiklik olmadı hala aynı durum. Nox emülatörünü deneyeceğim şimdi.
Geri yazmayı unutmuşum. Sorunum Nox emülatör ile çözüldü.

Son düzenleme:
Selamun Aleyküm, aylar sonra konuyu hortlatıyorum ama yardım etmek istedim. Bluestaks açık iken arkadaki uygulamları kapatın (örnek: chrome, groove müzik, spotify, Faceboo kMessenger, Facebook) Hiç birini kapatmazsanız Chrome'yi kapatın chrome tam bir Ram canavarı. Ben şuan Bluestacks 4 kullanıyorum Stick Nodes PRO sadece yüklü ve 4 gb ram ve işlemci kullanıyorum ama uygulamadan atmada oluyor eskide böyle değildi BlueStacks gelen güncellemeler ile iyice bozdu kendini.
Nox'u deneyebilirim ve biliyorum oyunun Steam'de olduğunu. Mobil oyunculara karşı oynamak daha kolay olduğu için emülatörü kullanıyorum. Teşekkürler.

Bir değişiklik olmadı hala aynı durum. Nox emülatörünü deneyeceğim şimdi.
Geri yazmayı unutmuşum. Sorunum Nox emülatör ile çözüldü.

Ben de deneyeceğim Nox emülatörü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı