Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #1 BlueStacks kurmuştum laptopuma ve oradan oyun falan indirdim, virüs girdi laptopa ve bozuldu. Bir daha çalışmadı. Servise falan verdim ama çalışmayacağını belirttiler. Bu arada laptop ta biraz eskiydi. Seneye de Gaming laptop alma hedefim var. Bu BlueStacks ne kadar güvenli acaba?
BlueStacks kurmuştum laptopuma ve oradan oyun falan indirdim, virüs girdi laptopa ve bozuldu. Bir daha çalışmadı. Servise falan verdim ama çalışmayacağını belirttiler. Bu arada laptop ta biraz eskiydi. Seneye de Gaming laptop alma hedefim var. Bu BlueStacks ne kadar güvenli acaba?
wwhark Decapat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 595 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5500 Ekran Kartı: Rx 6650 XT Anakart: Gigabyte B450M-K Ram: XPG RGB 8x2 (16) 3600MHZ Sıvı Soğutma: 240mm Corsair H100 RGB M2 SSD: 1TB Kingston Monitör: ViewSonic 27 İnç - 1MS - 144HZ, XG 2705 Kasa ve Psu: Corsair 650W + 80, Corsair Spec Delta RGB Kasa Kulaklık: Gamepower Mihawk Klavye: Havit Gamenote KBL Blue Switch Mouse: Asus Tuf Gaming M5 Mouse Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #41 Dino Ortolani dedi: Anakart yanmış sanırım dediklerine göre. Genişletmek için tıkla... Servisin demesine göre virüs yaktı o zaman hocam hahahah. Artı 0 Eksi
Dino Ortolani dedi: Anakart yanmış sanırım dediklerine göre. Genişletmek için tıkla... Servisin demesine göre virüs yaktı o zaman hocam hahahah.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 17 Nisan 2021 #42 wwhark dedi: Servisin demesine göre virüs yaktı o zaman hocam hahahah. Genişletmek için tıkla... Virüs ekranı yakmış. Artı 0 Eksi
wwhark dedi: Servisin demesine göre virüs yaktı o zaman hocam hahahah. Genişletmek için tıkla... Virüs ekranı yakmış.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Nisan 2021 #43 wwhark dedi: Servisin demesine göre virüs yaktı o zaman hocam hahahah. Genişletmek için tıkla... Bence servis çakmakla yakmış Artı 0 Eksi
wwhark dedi: Servisin demesine göre virüs yaktı o zaman hocam hahahah. Genişletmek için tıkla... Bence servis çakmakla yakmış
KS KS Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #44 UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam peki bu arkadaş neden virüs diyor? Çoğu virüs diyor, diğer çoğuda değil diyor gerçekten kafam çok karışık. Genişletmek için tıkla... Hocam benim laptop ta eskiydi yani onun da etkisi olmuş olabilir Ama siz arkadaşlara güvenin yani benim ki. Bozulması milyonda bir ihtimal. Artı 0 Eksi
UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam peki bu arkadaş neden virüs diyor? Çoğu virüs diyor, diğer çoğuda değil diyor gerçekten kafam çok karışık. Genişletmek için tıkla... Hocam benim laptop ta eskiydi yani onun da etkisi olmuş olabilir Ama siz arkadaşlara güvenin yani benim ki. Bozulması milyonda bir ihtimal.
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Nisan 2021 #45 Hocam konumuza girersek Bluestack dışında bir şey indirdiniz mi? Artı 0 Eksi
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #46 Dümdüz dedi: Arkadaş bozmuş kafayı, paranoyaya bağlamış. Alt yorumda sebep olarak "inceleme sitelerini ve çevrimiçi toplulukları devlet yönetiyor çünkü" demiş. Bluestacks orijinal sitesinden indirin, güvenilirdir. Çok sıkıntı yapıyorsanız başka emülatör kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, araştırdım. Reddit'te cümlenin sonuna /s koymak, ironi anlamına geldiğini göstermekmiş. Virüs diyenlerin çoğu /s koymuş. Hatta adam yazmış. Ben BlueStacks'i indiriyorum o halde. Teşekkür ederim. BlueStacks - PC ve Mac için En Hızlı Android Emülatörü |% 100 Güvenilir ve ÜCRETSİZ bu site orjinal site mi bu arada? Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Arkadaş bozmuş kafayı, paranoyaya bağlamış. Alt yorumda sebep olarak "inceleme sitelerini ve çevrimiçi toplulukları devlet yönetiyor çünkü" demiş. Bluestacks orijinal sitesinden indirin, güvenilirdir. Çok sıkıntı yapıyorsanız başka emülatör kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam, araştırdım. Reddit'te cümlenin sonuna /s koymak, ironi anlamına geldiğini göstermekmiş. Virüs diyenlerin çoğu /s koymuş. Hatta adam yazmış. Ben BlueStacks'i indiriyorum o halde. Teşekkür ederim. BlueStacks - PC ve Mac için En Hızlı Android Emülatörü |% 100 Güvenilir ve ÜCRETSİZ bu site orjinal site mi bu arada?
KS KS Dino Ortolani Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 1.388 Çözümler 1 17 Nisan 2021 #47 557260 dedi: Hocam konumuza girersek BlueStacks dışında bir şey indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... BlueStacks dışında uTorrent de vardı. Artı 0 Eksi
557260 dedi: Hocam konumuza girersek BlueStacks dışında bir şey indirdiniz mi? Genişletmek için tıkla... BlueStacks dışında uTorrent de vardı.
wwhark Decapat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 595 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5500 Ekran Kartı: Rx 6650 XT Anakart: Gigabyte B450M-K Ram: XPG RGB 8x2 (16) 3600MHZ Sıvı Soğutma: 240mm Corsair H100 RGB M2 SSD: 1TB Kingston Monitör: ViewSonic 27 İnç - 1MS - 144HZ, XG 2705 Kasa ve Psu: Corsair 650W + 80, Corsair Spec Delta RGB Kasa Kulaklık: Gamepower Mihawk Klavye: Havit Gamenote KBL Blue Switch Mouse: Asus Tuf Gaming M5 Mouse Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #48 UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam, araştırdım. Reddit'te cümlenin sonuna /s koymak, ironi anlamına geldiğini göstermekmiş. Virüs diyenlerin çoğu /s koymuş. Hatta adam yazmış. Ben BlueStacks'i indiriyorum o halde. Teşekkür ederim. BlueStacks - PC ve Mac için En Hızlı Android Emülatörü |% 100 Güvenilir ve ÜCRETSİZ bu site orijinal site mi bu arada? Genişletmek için tıkla... Orijinal. Artı 0 Eksi
UçanİneğeVuranFil dedi: Hocam, araştırdım. Reddit'te cümlenin sonuna /s koymak, ironi anlamına geldiğini göstermekmiş. Virüs diyenlerin çoğu /s koymuş. Hatta adam yazmış. Ben BlueStacks'i indiriyorum o halde. Teşekkür ederim. BlueStacks - PC ve Mac için En Hızlı Android Emülatörü |% 100 Güvenilir ve ÜCRETSİZ bu site orijinal site mi bu arada? Genişletmek için tıkla... Orijinal.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 17 Nisan 2021 #49 wwhark dedi: Orijinal. Genişletmek için tıkla... Eyvallah. Artı 0 Eksi
5 557260 Kilopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 5.744 Makaleler 1 Çözümler 30 17 Nisan 2021 #50 Dino Ortolani dedi: BlueStacks dışında uTorrent de vardı. Genişletmek için tıkla... Teknik servis de bilgisiz. Virüs nasıl bulaştı anlamadım. Virüsün olduğunu nereden anladınız? Artı 0 Eksi
Dino Ortolani dedi: BlueStacks dışında uTorrent de vardı. Genişletmek için tıkla... Teknik servis de bilgisiz. Virüs nasıl bulaştı anlamadım. Virüsün olduğunu nereden anladınız?