Eren0o0 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 00:55 #1 Bilgisayarım Bluetooth ile hiçbir cihazı görmüyor (bilgisayarım masaüstü). Hiçbir Bluetooth cihazı bağlayamıyorum, çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 01:00
Bilgisayarım Bluetooth ile hiçbir cihazı görmüyor (bilgisayarım masaüstü). Hiçbir Bluetooth cihazı bağlayamıyorum, çözümü nedir?
Çözüm nekope Dün 20:35 Dongle olmadan nasıl olacak hocam? Bu laptop değil ki. Bluetooth dongle almanız lazım.
KS KS Eren0o0 Femtopat Katılım 7 Temmuz 2025 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:37 #11 nekope dedi: Dongle olmadan nasıl olacak hocam? Bu laptop değil ki. Bluetooth dongle almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bir de linkteki dongle iyi midir alırsam bir sorun yaşar mıyım bilginiz var mı? nekope dedi: Attığım dongle gayet iyidir, daha pahalısına bakmanıza gerek yok sipariş verin gelince USB'den takın. Ben de öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi sosyaller. Artı 0 Eksi
nekope dedi: Dongle olmadan nasıl olacak hocam? Bu laptop değil ki. Bluetooth dongle almanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bir de linkteki dongle iyi midir alırsam bir sorun yaşar mıyım bilginiz var mı? nekope dedi: Attığım dongle gayet iyidir, daha pahalısına bakmanıza gerek yok sipariş verin gelince USB'den takın. Ben de öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim iyi sosyaller.
Mami1938 Decipat Katılım 4 Mart 2024 Mesajlar 426 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:16 #12 nekope dedi: Attığım dongle gayet iyidir, daha pahalısına bakmanıza gerek yok sipariş verin gelince USB'den takın. Ben de öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartta vardır diye düşündümde arkadaş bilmiyormuş olması gerektiğini Artı 0 Eksi
nekope dedi: Attığım dongle gayet iyidir, daha pahalısına bakmanıza gerek yok sipariş verin gelince USB'den takın. Ben de öyle kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartta vardır diye düşündümde arkadaş bilmiyormuş olması gerektiğini