Bluetooth açma butonu ve uçak modu simgesi kayboldu

omerfaruk9310

Hectopat
Merhabalar, ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi Bluetooth açık kapalı butonu kayboldu. Ayrıca uçak modu kısmı da bilgisayarımdan bulamıyorum. Lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi? 2.resimde de Bluetooth cihazım dongle diye bir şey olarak görünüyor. Bluetooth simgesini bildirim alanında göster kısmını zaten tikledim ama olmuyor. Elimdeki Bluetooth cihaz PC algılıyordu fakat şu an algılamıyor çok ilginç.

Dosya Ekleri

• 123.png
    123.png
    556,9 KB · Görüntüleme: 95
  • 14.png
    14.png
    18 KB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Dongle, Bluetooth kullanmanıza yarayan USB belleklerdir o normal bilgisayarınıza yakın zamanda format attıysanız driverlerin hepsini tam kurduğunuza emin olun, bunun için internette rehberler var.

Dongle, Bluetooth kullanmanıza yarayan USB belleklerdir o normal bilgisayarınıza yakın zamanda format attıysanız driverlerin hepsini tam kurduğunuza emin olun, bunun için internette rehberler var.
Sonunda hallettim. Ps3 Scarlet Crush programının bluetooth ayarları ile karışıklık olmuş Teşekkürler ilginize. Sorun halledilmişti.

Merhabalar, ekran görüntüsünde gördüğünüz gibi Bluetooth açık kapalı butonu kayboldu. Ayrıca uçak modu kısmı da bilgisayarımdan bulamıyorum. Lütfen bilen varsa yardımcı olabilir mi? 2.resimde de Bluetooth cihazım dongle diye bir şey olarak görünüyor. Bluetooth simgesini bildirim alanında göster kısmını zaten tikledim ama olmuyor. Elimdeki Bluetooth cihaz PC algılıyordu fakat şu an algılamıyor çok ilginç.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı