Çözüldü Bluetooth açma kapama tuşu kayboldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

prof021

Decapat
Merhaba arkadaşlar, 1 saat öncesine kadar hiçbir şey yok iken elimde bulunan AirPods'ları açıp kapadım ve o andan itibaren Bluetooth ile bağlayamadım. Bluetooth bölümüne girdiğimde, Bluetooth'u açıp kapama butonu yok oldu ve Bluetooth kapalı hale geldi. Driverları silip kurdum, Bluetooth'u silip kurdum ama maalesef sorunu çözemedim. Bluetooth'u açamıyorum ve aygıt yöneticisinde sorun olarak gözüküyor. Yardım edecek varsa sevinirim, teşekkürler.

Sorn1.jpg

Sorun2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba uğraşınız için teşekkürler, fakat sorun hala devam ediyor. Üstüne kurdum olmadı, tümüyle herşeyi kaldırıp tekrar kurdum fakat yine aynı.
Şu Linkten Drivers &Software kısmına gelip Automatic driver uptade kısmına gelip ''Start Scan'' yazan yere basın gerekli şeyleri indirecektir.Olmazssa tekrardan yazın
Dediğinize göre BIOS uptade ile alakalı olduğunu varsayarsak sizin kullandığınız BIOS sürümününüz eski olduğu için bazı hatalar veriyordu sizin yaşadığınız sorun gibi. Yeni sürümde bunları çözdüler ve o eski sürümdeki sorunlar ortadan kalktı. 1-2 ay gibi bir sürenin ardından o linke girip sürücülerinizi denetlemenizi öneririm sorunları hiç olmadan engellemiş olursunuz :)

Doğru genelde sürücüleri güncel tutuyorum ama bazı şeyler gözden kaçıyor demek :) Tekrardan çok teşekkürler sağ olun.

Doğru genelde sürücüleri güncel tutuyorum ama bazı şeyler gözden kaçıyor demek :) tekrardan çok teşekkürler sağ olun.

Birdaha bu tarz sorun yaşarsanız Konu açmayı unutmayın. Benim bilgimin yetmediği yerde diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır. İyi sosyaller :)

Aynı sorunu ben de yaşıyorum 6 saattir çözüm bulamadım.

Dediğinize göre BIOS Update ile alakalı olduğunu varsayarsak sizin kullandığınız BIOS sürümününüz eski olduğu için bazı hatalar veriyordu sizin yaşadığınız sorun gibi. Yeni sürümde bunları çözdüler ve o eski sürümdeki sorunlar ortadan kalktı. 1-2 ay gibi bir sürenin ardından o linke girip sürücülerinizi denetlemenizi öneririm sorunları hiç olmadan engellemiş olursunuz :)

6 saattir aynı sorunu yaşıyorum ve çözemedim bana da yardımcı olur musun?
HP Pavilion Gaming EC1000NT bilgisayarım.

Dediğinize göre BIOS Update ile alakalı olduğunu varsayarsak sizin kullandığınız BIOS sürümününüz eski olduğu için bazı hatalar veriyordu sizin yaşadığınız sorun gibi. Yeni sürümde bunları çözdüler ve o eski sürümdeki sorunlar ortadan kalktı. 1-2 ay gibi bir sürenin ardından o linke girip sürücülerinizi denetlemenizi öneririm sorunları hiç olmadan engellemiş olursunuz :)

Merhabalar. Bende de aynı soun baş gösterdi.
Cihazım ASUS Vivobook 15 X512 Windows 10 Pro.
Burada söylediğiniz yöntemi denedim sürücüyü silip geri yükledim Win güncellemesi yaptım hala aç kapa tuşunu göremiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Şu an bu sorunu ben de yaşıyorum, sanırım cevaplayan kişi size bir link vermiş, ama şu an göremiyorum. Eğer hala duruyorsa gönderebilir misiniz?

Şu Linkten Drivers &Software kısmına gelip Automatic driver uptade kısmına gelip ''Start Scan'' yazan yere basın gerekli şeyleri indirecektir.Olmazssa tekrardan yazın
merhaba benim leptop da aynı model dediklerinizi yaptım fakat 1 sürücü güncellemesi başarısız oldu diyip duruyor yeniden tarıyorum işe yaramıyor ayrıca diğer soran kişi gibi benimki de BIOS ile alakalı sanırım yardımcı olur musunuz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı