Bluetooth bağlantı kopması

DarkMelkor

Hectopat
Daha fazla  
PC'yi toplayalı 1 ay anca oldu ve site üzerinden sipariş ile topladım. Bluetooth olmadığını fark etmemişim, MediaMarkt'a gidip Hama marka USB Bluetooth(v4.0) aldım.
Şu anda rahatlıkla bağlanabiliyorum fakat kulaklığımda aşırı sık bir şekilde bağlantı kopması yaşıyorum, aynı durum çok sık olmasa da hoparlörümde de oluyor. Bağlantı kopması yaşandığı anda oyunda isem anlık bir donma oluyor 2-3 saniyelik. Eğer YouTube'da isem kopmadan önce ses gidiyor videoda yükleme işareti çıkıyor ve bir süre sonra kopma oluyor. Nedeni neden olabilir ve nasıl çözebilirim?

PC'yi toplayalı 1 ay anca oldu ve site üzerinden sipariş ile topladım. Bluetooth olmadığını fark etmemişim, MediaMarkt'a gidip hama marka USB Bluetooth(v4.0) aldım.
Şu anda rahatlıkla bağlanabiliyorum fakat kulaklığımda aşırı sık bir şekilde bağlantı kopması yaşıyorum, aynı durum çok sık olmasa da hoparlörümde de oluyor. Bağlantı kopması yaşandığı anda oyunda isem anlık bir donma oluyor 2-3 saniyelik. Eğer YouTube'da isem kopmadan önce ses gidiyor videoda yükleme işareti çıkıyor ve bir süre sonra kopma oluyor. Nedeni neden olabilir ve nasıl çözebilirim?

Hiç bakmadığınız bir şey var sanırım Bluetooth sürücüleri güncelmi veya kulaklığa ait yazılım var mı?

Kulaklığınızı kablolu kullanabiliyorsanız idare etmeye çalışın.

JBL 500BT kullanıyorum maalesef böyle bir seçeneğim yok zaten Bluetooth'tan dolayı mikrofonda bağlanmıyor bu yüzden yeni kulaklık arayışındayım PC için.
Hiç bakmadığınız bir şey var sanırım Bluetooth sürücüleri güncelmi veya kulaklığa ait yazılım var mı?

Bilgisayardaki her program güncel tekrar tekrar kontrol ettim kulaklığın ve hoparlörümün bildiğim kadarı ile programları yok telefonda harika çalışıyorlar saatlerce.

JBL 500BT kullanıyorum maalesef böyle bir seçeneğim yok zaten Bluetooth'tan dolayı mikrofonda bağlanmıyor bu yüzden yeni kulaklık arayışındayım PC için.

4 senedir kullandığım bass kalitesi düşmeyen şu anda kulağımda olan sony-mdrzX110 kulaklık var ve dehşet güzel eğer mikrofon kötü ise çok net bir mikrofon sesi var dehşetle ve şiddetle tavsiye ederim 180 TL falandır ben BİM'den aldım 50 TL'ye 4 yıldır kullanıyorum.

4 senedir kullandığım bass kalitesi düşmeyen şu anda kulağımda olan sony-mdrzX110 kulaklık var ve dehşet güzel eğer mikrofon kötü ise çok net bir mikrofon sesi var dehşetle ve şiddetle tavsiye ederim 180 TL falandır ben BİM'den aldım 50 TL'ye 4 yıldır kullanıyorum.

Çok sağ ol dostum zaten kulaklık konusu için ayrıca bir başlık açmıştım ama zaten müzik için şu anki kulaklığım beni gayet tatmin ediyor daha çok FPS oyunları için bir şey arıyorum. Bu arada önyargılı olmadan hemen kulaklığa bakındım biraz fiyatı 260 TL olmuş içim acıdı.

Çok sağ ol dostum zaten kulaklık konusu için ayrıca bir başlık açmıştım ama zaten müzik için şu anki kulaklığım beni gayet tatmin ediyor daha çok FPS oyunları için bir şey arıyorum.

Bende 4 tane kulaklık var biraz pahalı 340 TL falan ama Rampage RM-K8 hawker kendi yazılımı var destek Segment'te oradan indirdim kullanıyorum. Xear bass motoru var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı