Bluetooth bağlantılı monitör var mı?

Kadiroaou

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Tablet şeklinde ve büyüklüğünde dokunmatik, elde kullanabileceğim bilgisayar kasasına Bluetooth ile bağlanacak bir monitör var mı? Masa başında çalışmak belimi ağrıtıyor ara sıra uzanmak istiyorum. Windows tabletler var ama güçsüz.

Dokunmatik all in One PC ve bilgisayar var ama fiyatı uyar mı bilmem bir de katlanabilir ve kompakt değiller pek de.

Merhaba. Tablet şeklinde ve büyüklüğünde dokunmatik, elde kullanabileceğim bilgisayar kasasına Bluetooth ile bağlanacak bir monitör var mı? Masa başında çalışmak belimi ağrıtıyor ara sıra uzanmak istiyorum. Windows tabletler var ama güçsüz.

Taşınabilir monitör + Miracast destekli bir USB Stick (Amazon Fire TV Stick, Chromecast, Mi Stick vs gibi) alıp bilgisayarınız kablosuz ekrana bağlanmayı destekliyorsa bu şekilde yansıtabilirsiniz ama oturduğunuz yerde kablo karmaşası olacaktır (Monitöre güç kablosu lazım, şarjlı monitörler varsa o olabilir tabi ama bilmiyorum o şekilde bir model var mı. Artı TV stickin de bir yerlerden enerji alması gerekiyor) ve bilgisayarınızdan gelen görüntü gecikmeyle gelecektir ve iş yapmak ya da birşey izlemek eziyete dönüşebilir.

Bütçeniz varsa ikinci el Windows tablet PC almanız işinizi görür. Mesela Microsoft Surface Go gibi nispeten uygun modellerden.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı