Bluetooth dongle önerisi

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 130

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba. DualSense 5 kolumu halihazırda BT10 dongle 5.1 ile kullanıyordum (bir aydır bende). Ürün bu. Ama dün akşamdan beri hiçbir şekilde kola bağlanmıyor. Bende kol bozulduğunu düşünerek PS cafeye götürdüm, PS tuşuna bastığı an bağlandı ve sorunsuz çalıştı. Ardından dongle takıp denedik ama bağlanmadı. Bende şimdi dongle değiştirmeyi düşünüyorum.

5.1 kullanıyorum ama 5.0 önerdiler DualSense için, TP-Link'in bir ürünü var galiba bu konuyla başarılı olarak ama tam bilmiyorum.
Önerilerinize açığım.

Evet, tak-çalıştır mantığı. Eğer çalışmazsa, şuradan 2 dakikada driverını kurabilirsiniz. Kopma vesaire yaşamadım bugüne kadar. Bayağı F/P bir ürün denebilir. Ağustosta almışım. Düzenli olarak kullanmıyorum ama, kullandığımda da sorun çıkarmıyor.

Evet. Eğer çalışmazsa, şuradan 2 dakikada driverını kurabilirsiniz. Kopma vesaire yaşamadım bugüne kadar. Bayağı F/P bir ürün denebilir. Ağustosta almışım, düzenli olarak kullanmıyorum ama kullandığımda da sorun çıkarmıyor.
Peki acaba dualsensenin bağlanmama sorunu şuan ki dongle olabilir mi ne diyorsunuz hocam? Yani 150 TL hiçbir şey alıp test edeceğim. Senaryoya göre kol da hiçbir problem yok.

Olabilir. Kalitesiz Çin mallarına benziyor zaten ürün. Bende bunlardan almayı planlıyordum, adamakıllı bir şey alayım dedim bunu buldum. Telefona bağlayabiliyor musunuz peki?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı