Bluetooth gamepad ayarı nasıl yapılır?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 5 AN515-58-72FA Notebook (NH.QM0EY.009) # İntel Core i7 12650h # NVIDIA GeForce RTX 8 GB 4060 GPU # 32 GB 4800 Mhz DDR5 Ram # 1+1= 2 TB M.2 NVMe PCIe 1 TB SATA 3.0 SSD # 1080p 165 Hz 3ms %100sRGB # Wi-fi 6 Bluetooth 5.1 1000mps Ethernet # 330W Adaptör # Lenovo R25İ-30 # Ajazz 159 Apex # Aula F75 # GameNote h2002p
Herkese selamlar. Zamanında telefona bağlamak için mocute 054 model Bluetooth destekli model almıştım. Laptopa bağlayım dedim bağlantı kurdum ama tuşları farklı görüyor R3'e basınca R1 X e basıca ∆ vs. çoğu farklı tuşları algılıyor bunları ayarlayabileceğimiz uygulama program vs. var mı yardımdı olursanız sevinirim.

Mobil BT gamepadler genelde birden fazla mod gelir. Bu modlar da kullanım kitapçığında yazar. Ama birçoğunda A, B, X ve Y tuşlarından birine basarak açmak bu modlar arasında geçiş sağlar bir deneyebilirsin.

Dediğinizi uyguladım hocam y tuşuna basınca cihaz kolu klavye olarak algıladı tekrar basarak açtık gamepad haline geri döndü. Diğer bütün tuşları denedim sonuç değişmedi. Tavsiyeniz için teşekkür ederim başka yolu var mı acaba program driver vs.

Dediğinizi uyguladım hocam y tuşuna basınca cihaz kolu klavye olarak algıladı tekrar basarak açtık gamepad haline geri döndü. Diğer bütün tuşları denedim sonuç değişmedi. Tavsiyeniz için teşekkür ederim başka yolu var mı acaba program driver vs.

Kullanım kılavuzu bu, normalde a+güç tuşu ile açma veya y+güç tuşu ile açmanın işe yaraması gerekiyor. Ama eğer bunlar işe yaramıyorsa, gamepad olarak tanıtıp X360CE uygulamasını kullanabilirsiniz.
Ben bu uygulamayı Direct input olan PS1 kontrolcümü, Xinput yani Xbox kontrolcüsü gibi tanıtmak için kullanıyorum.

1729811493240.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00