Bluetooth Hoparlör ve Bluetooth Kulaklık Önerisi

Kapkara Kedi

Kilopat
Daha fazla  
Herkese iyi forumlar. Aslında bu soruyu birkaç parça olarak sormak istiyorum ama öncelikle size bütçemi söyleyeyim. Eğer mümkünse ikisi için ayrı ayrı 200 TL koyarak ikisinden de almak istiyorum. Sorularım şöyle ki:

- Benim gördüğüm kadarıyla Aliexpress bu ürünlere sahip olma açısından çok zengin ve fiyatları da gayet uygun görünüyor. Aliexpress'i önerir misiniz? Yoksa daha ucuza daha yüksek performanslı ürünler bulabilmek için Hepsiburada, Trendyol gibi sitelere mi bakmalıyım?
- Bluetooth kulaklıkta gecikmesi az ve mikrofonu iyi olan bir şeyler bulma şansım var mı? Yine Aliexpress bu konudan çok zengin ve çok iyi yorumlar alan ürünler barındırıyor, sizce bu konuda ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
BT Hoparlör için bunu önerebilirim, kullanıyorum ve memnunum:

BT Hoparlör için bunu önerebilirim, kullanıyorum ve memnunum:

Bu ürünü düşünmeden alıyorum teşekkür ederim :D
Kulaklık olarak Aliexpres'den Bluedio t7 almıştım ilk çıktığında. Herkese onu öneriyorum. Üniversite hocam da t2 kullanıyor hala, kaç yıl oldu sapasağlam.
Aslında kulaküstü değil de kulakiçi kulaklık olursa çok daha iyi olur, yine Bluedio'dan Bluedio P ve Bluedio T Elf 2'yi öneriyorlar. Hangisini önerirsiniz ikisi arasında baya kararsız kaldım, ikisini almayıp t7'ye yönelmemi mi önerirsiniz yoksa

Bu ürünü düşünmeden alıyorum teşekkür ederim :D

Aslında kulaküstü değil de kulakiçi kulaklık olursa çok daha iyi olur, yine Bluedio'dan Bluedio P ve Bluedio T Elf 2'yi öneriyorlar. Hangisini önerirsiniz ikisi arasında baya kararsız kaldım, ikisini almayıp t7'ye yönelmemi mi önerirsiniz yoksa

Elf 2 modelini kullandım ses kalitesi baya iyi ama P için fikrim yok, biraz baktığımda açık ara P serisi derim.

Kulak içi genelde kablolu tercihimdir ama kablolu kafaüstü olanları kullandım çoğunlukla. T7 için de epey memnunum çünkü Bluedio dediğimiz marka Sony çip seti kullanıyor ve sürücü olarak inanılmaz önde. Aynı fiyat JBL e oranla sürücüsü neredeyse iki kat büyük ki sesden zaten anlarsınız, inanılmaz geniş ses aralığı var.

Acil değilse T8 beklemeni ve paranız varsa da Sony almanızı öneririm, malzeme de bir tık kaliteli olsun derseniz Beats Studio serisinden 2 ve üzeri nesiller baya baya kaliteli hatta düşnürseniz satabilirim size :)

Elf 2 modelini kullandım ses kalitesi baya iyi ama P için fikrim yok, biraz baktığımda açık ara P serisi derim.

Kulak içi genelde kablolu tercihimdir ama kablolu kafaüstü olanları kullandım çoğunlukla. T7 için de epey memnunum çünkü Bluedio dediğimiz marka Sony çip seti kullanıyor ve sürücü olarak inanılmaz önde. Aynı fiyat JBL e oranla sürücüsü neredeyse iki kat büyük ki sesden zaten anlarsınız, inanılmaz geniş ses aralığı var.

Acil değilse T8 beklemeni ve paranız varsa da Sony almanızı öneririm, malzeme de bir tık kaliteli olsun derseniz Beats Studio serisinden 2 ve üzeri nesiller baya baya kaliteli hatta düşnürseniz satabilirim size :)
Ah keşke zalım para bizde de olsa da bi adet Beats çeksem :D En iyisi ben biraz daha bakınayım T8 veya P alayım teşekkür ediyorum yardımınız için, iyi forumlar diliyorum

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı