Bluetooth kablosuz kulaklık algılanmıyor

süleyman88

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Karadeniz
Daha fazla  
Laptopa UEFI ile Windows 10 formatı attım. Öncesinde Windows 7 vardı ve kablosuz kulaklığı algılamıyordu. Kulaklık sorunsuz bu arada. Formattan sonra Windows 10 da kulaklık algıladı ve çalıştı. Sonrasında başka bir sebepten dolayı tekrar format attım ve Update ile güncellemeleri yükledim şu an algılamıyor. Aygıt yöneticisinden kontrol ettim, Bluetooth sürücüleri yüklü. Bir de forumda gördüğüm Windows 10 gizlilik ayarlarındaki adımları uyguladım. Burada mı yanlış bir şey yaptım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Bluetooth ayarlarından kulaklığı kaldırın.
  2. Kulaklığa reset atın.
  3. Kulaklığı eşleştirin.
  4. Ses sorun gidericisini başlatın.
  1. Görev çubuğundaki arama kutusuna ses sorun gidericisi yazın, sonuçlar arasından Ses çalmayla ilgili sorunları bul ve onar'ı ve ardından İleri'yi seçin.
  2. Sorun gidermek istediğiniz cihazı seçin ve ardından sorun gidericiye devam edin.

ses sorun gidericisinde cihazınızı seçin
Sorun gidericiyi ses ayarlarından da başlatabilirsiniz. Başlat > Sistem ayarları > Ses > sorun giderme> > > ayarları Başlat 'ı seçin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı