- Makaleler
- 42
Selamlar. Bluetooth klavye mouse seti arıyorum. Gecikme yapmasın yeter. Bütçe belirlemedim. Önerilere göre bakacağım. (Mümkünse hem bluetooth hem kablosuz özelliği olursa güzel olur.
Hocam bu kadar kaliteli bir ürüne ihtiyacım yok. Evde olmadığım zaman kullanacağım bilgisayar için düzgün çalışan bir şey olsun yeter. Oyun oynamayacağım.Bluetooth'da gecikmenin az olmasını bekleme.
Slipstream alıcıda düşük gecikme alabilirsin.
Kaliteli Bluetooth mouse bulmak zor genellikle Office mouseları oluyor.![]()
Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye 61 Tuş bluetooth 5.0 Kablolu Çift Modlu RGB Oyuncu Klavyesi
Yalnızca US$67.99, en iyi Royal Kludge RK61 Mekanik Klavye, 61 tuşlu bir bluetooth 5.0 ve kablolu çift modlu RGB oyun klavyesidir. Kompakt bir tasarıma, dayanıklı yapıya ve özelleştirilebilir aydınlatma efektlerine sahiptir. Bu mekanik klavye ile mükemmel oyun deneyimini yaşayın! online satış...tr.banggood.com
Oyuncu mouselarında hafif olması için genellikle konulmuyor.
Hocam bildirim gelmedi şimdi gördüm. Oyun oynamak için de ayrı bir klavye alacağımdan bu fiyata bunu pek alamam gibi. Bu sürede karar değiştirdim. Sadece Android TV'de kullanmak için alacağım. Acaba daha uygun fiyatlı küçük tuş olmayan bir set var mı? Set olmasa da, ayrı ayrı olsa da olur.Daha düşük bütçe isterseniz yine önerebilirim.![]()
Logitech MK470 Kablosuz Klavye Mouse Seti Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Logitech MK470 Kablosuz Klavye Mouse Seti arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam bildirim gelmedi şimdi gördüm. Oyun oynamak için de ayrı bir klavye alacağımdan bu fiyata bunu pek alamam gibi. Bu sürede karar değiştirdim. Sadece Android TV'de kullanmak için alacağım. Acaba daha uygun fiyatlı küçük tuş olmayan bir set var mı? Set olmasa da, ayrı ayrı olsa da olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.