Bluetooth kulaklık bilgisayara bağlanmıyor

AlpKontrelle

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

HP Victus laptopumu yakın zamanda garantiye gönderdim. Geldiğinde oyun performansı eskisi gibi gayet iyiydi, ancak Bluetooth kulaklığımı ne yaparsam yapayım bağlayamıyorum. Cihaz eşleştiriliyor gibi görünüyor ama birkaç saniye sonra "bağlanılamıyor" hatası veriyor (kırmızı yazıyla). Kulaklığı başka cihazlara bağlayabiliyorum, yani sorun kulaklıkta değil.

Garanti raporunda anakartın değiştiği ve BIOS güncellemesi yapıldığı yazıyor. O zamandan beri bu sorun var.

Denediğim çözümler:

• Bluetooth sürücüsünü Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp yeniden yükledim.
  • Windows sorun Giderici'yi kullandım, işe yaramadı.
  • Kulaklığı sıfırlayıp yeniden eşleştirmeyi defalarca denedim. (kulaklık diğer cihazlarda çalışıyor)

Aygıt yönrticisinden sağ tıkla özelliklerden güç yönetimi sekmesinde güç tasarrufu için bu aygıtı kapat diye bir tik olması gerek. Açıksa kapat. BIOS da Bluetooth kapalı olabilir fakat kapalı olsa cihaz hiç görünmezdi. Bluetooth modülü değiştiyse yüklenen sürücü cortingen şırayzen olabilir. Adaptörün tam modeline göre mi kuruyorsun?

Aygıt yönrticisinden sağ tıkla özelliklerden güç yönetimi sekmesinde güç tasarrufu için bu aygıtı kapat diye bir tik olması gerek. Açıksa kapat. BIOS da Bluetooth kapalı olabilir fakat kapalı olsa cihaz hiç görünmezdi. Bluetooth modülü değiştiyse yüklenen sürücü cortingen şırayzen olabilir. Adaptörün tam modeline göre mi kuruyorsun?

Dediğini yaptım kutucuğu kaldırdım yeniden başlattım durum aynı. Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp tekrar kendi sürümümde kurmayı denedim yine işe yaramadı. Kulaklık az önce birkaç saniyeliğine bağlandı ama ne ses ne geldi ne de başka bir şey otomatik bağlantısı kesildi bir süre sonra tekrardan.

Dediğini yaptım kutucuğu kaldırdım yeniden başlattım durum aynı. Aygıt Yöneticisi'nden kaldırıp tekrar kendi sürümümde kurmayı denedim yine işe yaramadı. Kulaklık az önce birkaç saniyeliğine bağlandı ama ne ses ne geldi ne de başka bir şey otomatik bağlantısı kesildi bir süre sonra tekrardan.

Laptopu açıp içindeki adaptöre bak diyeceğim ama garanti dışı kalabilir içini açman.Başka bir çözümde gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı