Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Düzeleceğini zannetmiyorum. Orijinal AirPods'ların mikrofonları bile sesleri "bozuk" diye tabir ettiğiniz şekilde iletiyor. Sebebini bilmiyorum. Kalite çok daha üst düzey olursa sorun olmayabilir bence.
Bilgisayarda bluetooth kulaklığı kendi mikrofonuyla birlikte aynı anda kullanmak istediğinizde Mono olarak kullanabiliyorsunuz. Mobilde discord kullanırken de bu şekilde monoya geçiyor olabilir tahminimce.
Ayarlardan mikrofon geliştirme ayarlarında ayarı mevcut dostum onun, hangisi olduğunu tam hatırlamıyorum ama bende de haylou gt1 pro model kulaklık mevcut, aynı sorunu yaşamıştım. Ayarlarda discordun kendi özelliklerinden birini seçtiğimde düzelmişti. Fakat o ayarlar kalıcı oluyor, kablolu kulaklık taktığında tekrar eski ayarlara alman gerekebilir.