Bluetooth Kulaklık Hands Free Modunu Kapatınca PC Mikrofonu Görmüyor

Bluetooth kulaklığımı PC'ye takınca hands Free modu açıkken sesler çok boğuk geliyor. Bu sebeple kapatmayı denedim, kapatınca sesler telefonda nasılsa öyle gelmeye başladı fakat hands Free'yi kapatınca kulaklığın mikrofonunu görmüyor sistem. Nasıl düzeltebilirim? Önceden hands Free kapalı kullanılıyordu ikisi de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bluetooth kulaklığımı PC'ye takınca hands Free modu açıkken sesler çok boğuk geliyor. Bu sebeple kapatmayı denedim, kapatınca sesler telefonda nasılsa öyle gelmeye başladı fakat hands Free'yi kapatınca kulaklığın mikrofonunu görmüyor sistem. Nasıl düzeltebilirim? Önceden hands Free kapalı kullanılıyordu ikisi de.
Hocam çözebildin mi sorunu bende aynı sorunu yaşıyorum.

Merhaba bir çözüm bulabildiniz mi bu durum ile ilgili?

Hands-free özelliğini kapatarak kulaklığın mikrofonunu kapatmış oluyorsunuz zaten. Bluetooth teknolojisi yetersiz olduğu için aynı anda hem kaliteli ses hem de mikrofon kullanılamıyor birinden feda etmeniz gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı