Bluetooth kulaklık önerisi

Viable.E

Decapat
Daha fazla  
Bluetooth kulak içi kulaklık almayı düşünüyorum. bir tane kendime bir tane de hediye olarak alacağım.
Kendime ya Buds 2 Pro ya da Buds Plus almayı düşünüyorum, sizce hangisi daha iyidir?
Hediye olarak da Buds2 'ya da Buds Pro almayı düşünüyorum, bunda da hangisi daha iyidir?
Bir de sizin önerdiğiniz kulaklık modelleri nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Anker R100 fazlasıyla yeterli. Bunun bir tık üstü olarak Flipbuds Pro düşünülebilir ama bence gereksiz.

Çok para vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Anker R100 fazlasıyla yeterli. Bunun bir tık üstü olarak flipbuds Pro düşünülebilir ama bence gereksiz.

Anker R100‘ün yorumlarına baktım genel olarak iyi gözüksede ilk aldığında yorum yapanların iyi verdiğini 2-3 ay geçtikten sonra yorum yapanların hep bir kronik hatayla karşılaştığı hakkında yorumlar var. Flipbuds Pro içinse yorumları iyi olarak gözlemledim.

Anker R100‘ün yorumlarına baktım genel olarak iyi gözüksede ilk aldığında yorum yapanların iyi verdiğini 2-3 ay geçtikten sonra yorum yapanların hep bir kronik hatayla karşılaştığı hakkında yorumlar var. Flipbuds Pro içinse yorumları iyi olarak gözlemledim.

1 yıldan fazladır kullanıyorum (19.11.2021) hiçbir problem yaşamadım. Birçok kez yere düşürdüm yağmur, kar altında altında kullandım sorun olmadı. Fiyatının hakkını fazlasıyla veren bir kulaklık. Flipbuds Amazon'da sık sık indirime giriyordu hatta bir ara 1000TL'ye kadar düşmüştü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı