Blur PC nereden satın alınır ?

AnkaTR

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba 2 3 sene önce blur adlı bir oyun oynamıştım PS3te. Hala arıyorum ama PC'ye bulamadım nerelerden satın alınıyor? Orjinal olsun. Origin steam gibi yerlerden mi satılıyor? Cevaplarsanız sevinirim.

Steam bilgisayarınızda yüklü mü? Eğer yüklü ise giriş yapın ve mağaza sayfasında oyunu arayın, sepete ekle seçeneğini görürsünüz, fiyatı ne kadar bu arada kazıklanmayın?

Steam bilgisayarınızda yüklü mü? Eğer yüklü ise giriş yapın ve mağaza sayfasında oyunu arayın, sepete ekle seçeneğini görürsünüz, fiyatı ne kadar bu arada kazıklanmayın?
Steam'de bulursanız bana da haber edin. Satıştan kalkalı uzun zaman oldu. Vatandaş nasıl alsın oyunu ?

Arkadaşlar merhaba 2 3 sene önce blur adlı bir oyun oynamıştım PS3te. Hala arıyorum ama PC'ye bulamadım nerelerden satın alınıyor? Orjinal olsun. Origin steam gibi yerlerden mi satılıyor? Cevaplarsanız sevinirim.
Bildiğim kadarıyla dijital satışı yok oyunun. Mecburen korsan indirmeniz gerekecek.

Bu oyunu arkadaşlarla biz de seviyoruz satın alacak yer de bulamadık. Korsan indirsek lisans anahtarımız olmadığı için Online giremiyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı